Każdy kto teraz sprzedaje jest lekko mówiąc niespełna rozumu, zważywszy że kto inny kupował o wiele więcej akcji po 5-6 zł ale cicho sza. Niech leszcze dalej sprzedająa
4 kilo ale w porach miałeś , forumowe szczyle , jakby kogoś to obchodziło co ty zrobiłeś czy inni , dziecinada i tyle , póki tego nie zrozumiecie zawsze będziecie biedni i zestresowani /
bo tyle udało mi się zebrac w przedziale 1,7-1,9 ,byłem gotów na więcej ale wydawało mi się ze jeszcze spadnie...sprzedam za 10 i zarobię choć nie tyle ile bym chciał
Zauważcie że wpisując te swoje kretyńskie teksty ,myślą że nagonią kogoś do kupna lub sprzedaży akcji.Każdy myślący człowiek ma gdzieś pisaninę i wie co ma zrobić ze swoją kasą.
Prezesi dopiero co kupili akcje i śmiem twierdzić że po znacznie wyższej cenie niż obecnie na rynku. A sprzedawać będą po ponad 20 zł po przejściu na główny GPW. Teraz jest czas na zbieranie a nie na sprzedawanie. Powtarzam wam to cały czas. Myśleć!
taka cena jaka jest aktualna powinna być już dawno patrząc tylko raport. Dopiero wtedy trzeba dodać te projekty które mają w planach - z tego wychodzi 20 zł.
Trzeba pamiętać że na tym nie poprzestaną, bo napewną będą następne projekty.
Następne dofinasowanie 12 mln z UE to kolejne lekko licząc 5-10 zł na akcję.
Na miejscu prezesa nie sprzedawałbym nawet po 20 zł. Szczerze mowiąc to ja tu nie widzę górnej granicy
Nie rozumiem dlaczego prezes mialby sprzedawac akcje ktore zakupil...naprawde nie widze tutaj logiki
Firma jest jego wlasnoscia i tylko przy przejeciach sprzedaje sie akcje firmie zainteresowanej
Jezeli potrzebne sa pieniadze na dzialanie firmy to emituje sie obligacje albo akcje ewentualnie zaciaga kredyty
Jezeli akcje beda kosztowaly 8-15 zl to gdy to bedzie potrzebne bedzie emisja akcji a nie prezes bedzie oddawal swoje ktorych i tak ma malo
A emisja akcji jest planowana dopiero gdy spolka bedzie chciala wejsc na GPW a do tego jeszcze daleka droga