dzisiaj ktoś zassał, prawie 400 tys. akcji. Dawno nie było takiego wolumenu. Może będzie korba. Pogoda dopisuje więc ruch w interesie też jest. A tak na marginesie to szkoda, że taka firma, w dodatku nasza, POLSKA, tak się stoczyła. Czy naprawde ludzie tam zarządzający nie potrafili o to zadbać? Czy może dbali tylko o własne interesy? W każdym bądź razie nadal mają markę. Liczę, że dadzą rade wyjść z kłopotów a my trochę zarobimy. Na razie szorujemy po dnie. Jestem ciekaw raportu za marzec.
Pozdrawiam
Tutaj wystarczy mały impuls i kurs będzie powyzej 0,1. Potencjal wzrostu jest ogromny i wydaje mi sie ze czas tez jest dobry do wzrostów. Jak przejdzie 0,07 to kupuje. Szkoda tylko że nie ma notowan ciągłych. Pozyjemy zobaczymy
Trochę nie podoba mi się, że nie było ciągu na 7 groszy, a tu zawalone na maxa :/ I jak w tego ruchu nie zrobią, to emocje opadną, a to niedobrze. Problem w tym, że wczoraj były jakby 3 zbiórki, nie jeden strzał. No nic, czekamy, co dalej :)
A ja sądzę, że to jeszcźe nie TEN czas i Agroma nie poleci dalej, tylko pod własnym ciężarem cofnie się i to jeszcze głębiej, niż było. Fundamentalne jest masakra, a przy takich ujemnych kapitałach już dawno powinni formalnie złożyć wniosek o upadłość. Zerknąłem na ostatnie 1,5 roku i można się wkurzyć, jak ktoś brał zaraz po debiucie. Jak poradzą sobie z długami i w końcu zaczną zarabiać -same przychody przez dwa lata stopniały z 40 mln rocznie do 4 mln, a to nie są żarty, to jest szansa na zarobek, ale póki co, kiszenie ogórka na maksa.