• może będzie ciekawie Autor: ~przemysław [83.20.185.*]
    dzisiaj ktoś zassał, prawie 400 tys. akcji. Dawno nie było takiego wolumenu. Może będzie korba. Pogoda dopisuje więc ruch w interesie też jest. A tak na marginesie to szkoda, że taka firma, w dodatku nasza, POLSKA, tak się stoczyła. Czy naprawde ludzie tam zarządzający nie potrafili o to zadbać? Czy może dbali tylko o własne interesy? W każdym bądź razie nadal mają markę. Liczę, że dadzą rade wyjść z kłopotów a my trochę zarobimy. Na razie szorujemy po dnie. Jestem ciekaw raportu za marzec.
    Pozdrawiam
  • Re: może będzie ciekawie Autor: ~agm [94.254.208.*]
    Tutaj wystarczy mały impuls i kurs będzie powyzej 0,1. Potencjal wzrostu jest ogromny i wydaje mi sie ze czas tez jest dobry do wzrostów. Jak przejdzie 0,07 to kupuje. Szkoda tylko że nie ma notowan ciągłych. Pozyjemy zobaczymy
  • Re: może będzie ciekawie Autor: ~Adam [83.10.187.*]
    Trochę nie podoba mi się, że nie było ciągu na 7 groszy, a tu zawalone na maxa :/ I jak w tego ruchu nie zrobią, to emocje opadną, a to niedobrze. Problem w tym, że wczoraj były jakby 3 zbiórki, nie jeden strzał. No nic, czekamy, co dalej :)
  • Re: może będzie ciekawie Autor: ~Realistka [91.90.160.*]
    A ja sądzę, że to jeszcźe nie TEN czas i Agroma nie poleci dalej, tylko pod własnym ciężarem cofnie się i to jeszcze głębiej, niż było. Fundamentalne jest masakra, a przy takich ujemnych kapitałach już dawno powinni formalnie złożyć wniosek o upadłość. Zerknąłem na ostatnie 1,5 roku i można się wkurzyć, jak ktoś brał zaraz po debiucie. Jak poradzą sobie z długami i w końcu zaczną zarabiać -same przychody przez dwa lata stopniały z 40 mln rocznie do 4 mln, a to nie są żarty, to jest szansa na zarobek, ale póki co, kiszenie ogórka na maksa.
[x]
AGROMA -33,33% 0,02 2016-11-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.