• technicznie Autor: ~mlody [88.156.227.*]
    chętnych do oddawania brak... poprzednie dwa dni i dziś również wyglądają na test nowego wsparcia. spadający wolumen świadczy o tym, że wkrótce powinien nastąpić ruch w którąś stronę. po takich wzrostach i przebiciu lokalnych maksimów cenowych najprawdopodobniej powinny nastąpić dalsze wzrosty. Aż dziwne, że nikt nie chce kupować. Zleceń z prawej strony zostało niewiele,jeśli porównamy z tym co było kilka dni temu. Krótko mówiąc- cierpliwości. zachęcam do merytorycznej dyskusji
  • Re: technicznie Autor: ~ramzes [77.113.88.*]
    a ja wciąż doradzam, by do zakupów dołaczyli się isiderzy, to dobrze świadczy o spółce, wiąże się z komunikatem........ niestety taki rynek, o spółce trzeba usłyszeć, im więcej komunikatów tym lepiej .......znów odniosę się do brastera, tam przeprowadzono to po mistrzowsku, najpierw pomka, windowanie kursu, a potem ciekawe komunikaty i efekt taki, że kurs wszedł na takie poziomy, z których ciężko bedzie go zrzucić, tutaj niestety kota ogonem,... komunikat i zakup jednodniowy przez pożal się bochu trejderów co po podbitce o 10 % momentalnie wywalali akcje zabierając swoje 200 zł, .....ale jak tak się temu przyjrzeć, to raczej wszystko przed spółką, akcje wyzbierane i ktoś tego dokonał, zresztą umiejetnie w przeciągu ostatnich dwóch miesięcy .........
  • Re: technicznie Autor: ~stary z ulicy [37.31.63.*]
    stredbas chce sprzedać i dokupić NOVAVIS tak myślę.
  • Re: technicznie Autor: ~poligon [83.28.52.*]
    prawda jest taka ze po niedzieli 4zl pewne są ku temu przesłanki
  • Re: technicznie Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    dawac smialo!
    radzę brac puki są
    ..to dawać czy brać , pUki czas ???!!!!
    wiesz co masz robić:)
    no ja na pewno i w przeciwieństwie co do niektórych, doskonale wiem co mam robić .......moje pytanie było swego rodzaju sarkazmem na twoją rozchwianą egzystencję giełdową !!!
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.