Dnia 2014-04-10 o godz. 11:33 ~maro66 napisał(a):
> kiedy ruszymy???, ustawiłem na K po 25gr (10K), na 24 (15K)
> i na 23 (15K), no i chyba jest to mój ostatni
> wpis.........POzdrawiam MzW :)
Witam. Ciekawy jestem od kiedy jesteś na Aer? Tutaj będzie bardzo grubo, od ponad 2 lat ktoś miesza i zbiera, kiedyś będzie opychal akcje po ................
Sam z ciekawości prześledziłem historię i pierwszy mój zakup 15K po 20gr nastąpił w dniu 20.12.2011r., następne 50K po 21gr 26.01.2012r. i tak poszło...........Prawdą jest, że w międzyczasie sprzedawałem coś..................
Dzisiaj rano powiadomiłem spółkę, ale czy to dobre info????, wydaje mi się że zupełnie neutralne (gostek z prowincji ma 5%, i co z tego, gdyby to był .......), to mógłby być impuls do wzrostów.............
psychologicznie duuuze znaczenie
czy bezposrednio przełozy sie na wzrosty - nie wiem
ale na pewno pomoże
+ wiadomo, że akcji w obrocie jak na lekarstwo
Dnia 2014-04-10 o godz. 20:53 ~LOLEK napisał(a):
> Dnia 2014-04-10 o godz. 20:02 ~maro66 napisał(a):
>
> no ok, teraz pownie odezwę się po przekroczeniu 10%.
> > POzdrawiam i wzrostów..........
Z szacunkiem
> dla Pana, ale jak Pan sam napisał że zwykły gostek z
> prowincji, czy zwykły gostek ma zamiary przekroczenia 10%
> ???
Może dziwne pytanie, ale napisał Pan celowo czy
> przypadkiem w taki sposób "POzdrawiam"
Już kiedyś napisałem, że nawet jak spadnie na grosz to nie umrę (to są moje wolne środki), czy przekroczę 10% pojęcia nie mam. Jak będzie spadać będę pewnie bronił..... i wtedy może dojde do 10%. Pamiętać też należy, że kiedyś sprzedam akcjem. W przeciwieństwie do JzG mam inne poglądy i dlatego POzdrawiam (nie jestem fanatykiem, ani działaczem)
Nie posiadam teraz AER (w sumie szkoda :) ale takie komunikaty czyta się z przyjemnością, przywracają wiarę w to, iż NC to nie tylko groszołapy i jakieś pseudo-inwestory, pozdrawiam i życzę w wzrostów, już niedługo powinny tu zawitać zupełnie inne poziomy.
podpisuję się pod gratkami ,,,,,mam nadzieję że ta inwestycja przyniesie Panu spore profity w najbliższym czasie ,no i oczywiście że spółka w krótkim czasie rozwinie skrzydła,a kto wie może i w przyszłych latach pokusi się o wejście na główny ,,,,btw gratulacje za odwagę .......