• Mocne odreagowanie.. Autor: ~analityk [193.111.166.*]
    Przed nami..
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~1gr [89.69.72.*]
    rozumiem ,że tylko w dóoooł jak zwykle heheh?
    uwalają tu jakieś pacany specjalnie kurs

wczoraj też specjalnie uwalili kurs bo chcą jak najtaniej odkupić

albo to ktoś z zarządu kto "coś tam wie" albo to jakieś chłoptasie z funduszu

wiedza ,że dużo leszcza ma tu akcji - obroty ostatnie też na to wskazują ,że jedni stracili bo inni od nich odbierali ,a teraz czas na tych drugich...

i jest przekładanie coraz niżej - bezczelnie zamknęli wczoraj miało się zamknąć powyżej 2,8 a zamknęli poniżej - tak samo była chamska podbitka w piątek pod widełki do 3,16 zł ,a potem zjazd jak się już ustawiali powyzej 3 to bili w te poziomy ,a teraz chcą od tych zabrać - tak ja to widzę...

PYTANIE JEST JEDNO - DO KIEDY MAJĄ ZEBRAĆ TE PIENIĄDZE NA POKRYCIE KREDYTU ILE IM JESZCZE ZOSTAŁO 25 DNI ?
    widzę ,że dokładnie miałem racje jakbym wszystko przewidział ze "szklanej kuli" heheh
    teraz co uklepywanie dołka i przekładanie bo grubemu na rękę tak jak wcześniej zbierali między 2,5 - 2,6 i się nie dało to teraz zbieranie będzie 2,6 - 2,7 ?

fra...

jery...
  • 1gr antywskazniku Autor: ~Gordon_Gekko [83.29.240.*]
    widze ze tutaj tez cie ubrali i wisisz na haku jak na coalu

kiedy sie wezmiesz do ksiazek i nauki ??

cale zycie zamierzasz byc glupi jak but?
  • Re: 1gr antywskazniku Autor: ~1gorsz [89.69.72.*]
    tak ubrali mnie po 2,55 idzz truć ludziom na coala ,że spółka dno i się kisi banzkurt itd...

dzięki tobie zawsze rośnie bo to ty jesteś antywskaznikiem a nie ja - zawsze piszesz na NIE to zaczyna rosnąć...

więc idz tam potruć tam mam więcej kasy wpakowane
  • Re: 1gr antywskazniku Autor: ~Gordon_Gekko [83.29.240.*]
    1gr czy ty zawsze musisz lapac spolki w silnych trendach spadkowych ?

tak bardzo lubisz tracic pienieadze?
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~fifi [62.141.219.*]
    albo za nami...
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~1grosz [89.69.72.*]
    głupi baranie na coala - średnia 1,59 - wyjście 2,04 (co prawda po kilku miesiącach- nie to co gordon w dwa dni 60% ,ale gdzie ty masz minus?)

jakoś dwa tygodnie temu

ponownie wejście z średnią 1,55 (dziś co prawda jest 1,49) -ale jeszcze wróci ja tam wiem swoje...

tutaj póki co na + ,ale dobrze wiem co będzie jutro

gordon o kim ty mówisz ?
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~Gordon_Gekko [83.29.240.*]
    o tobie pajacu

łzesz ajk pies

srednia to ty miales ponad 2 zl

i jak ja sprzedawalem po 2,1 to ty trzymakes i czekaels na 3 zl

wiec nie wyszedles tylko kisisz nadal ogora od miesiecy ze srednia powyzej 2 zl
    mysle ,ze malo kogo obchodzi kto po ile kupowal i co kupowal tym bardziej to na kim sie taki ktos uwziol co ledwo wyszedl ze szkoly z 30 na karku...i wziela go psychoza z tego wzgledu by sie cieszyc z rzeczy malych

proponuje cos napisac ciekawego odnosnie spolki orco , kursu itd... a jak nie to proponuje zmienic forum ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.69.72.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~Gordon_Gekko [83.7.71.*]
    i jak tam 1 grosz

?

widze ze kasiure trzepiesz he
    nie boj sie jutro jak nie podniosą do góry to wychodze z tego padalca
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~Marcel [77.253.51.*]
    Obserwuje te spółke ale widać dziś było że za bardzo ktoś chciał oddawać papier .Cos mi się wydaje ze spółka tonie .Alpine Bau padło w Polsce to i to może upaść przez Polskę takie mamy prawo że padaja najwięksi.szkoda gadać.Zwątpiłem w tą spółke jak oddawli mi po 2,56 bez żadnego wahania.czyli ktoś uważa że będzie jeszcze dużo taniej
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~artie [77.114.49.*]
    no i jak, ustawiliście się z kupnem na 3,00 ?
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~wolaber [83.30.79.*]
    http://www.boursorama.com/actualites/opg-major-sharholding-notification-kingstown-decrease-below-5-99ab4d71af12203aae3cdae57f18f364

Orco Property Group – Major Shareholding Notification
    Prague, 10 April 2014
    Orco Property Group S.A. (“OPG”) has been notified on 9 April 2014 by Kingstown Capital, acting as manager for and on behalf of (i) Ktown, LP, (ii) Kingstown Partners Master Ltd, and (iii) Kingstown Partner II, LP (collectively “Kingstown“) that on 13 March 2014 their shareholding in OPG decreased below the 10% threshold.
    As of 13 March 2014 Kingstown held and controlled a total of 11,250,000 OPG shares, representing 9.82% of OPG’s total share capital and voting rights.
    OPG has been further notified on 10 April 2014 by Kingstown that on 10 April 2014 their shareholding in OPG decreased below the 5% threshold.
    As of 10 April 2014 Kingstown holds and controls share capital and voting rights in OPG in the amount below minimum notification threshold.
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~groszek [89.69.72.*]
    ee no to 1 zł z przodu jak tak w przyszłym tygodniu ?

zarząd tej spółki powinien jeszcze jedno zrobić - nawiazać współpracę z krauze napewno by się dogadali jak nic hehheheh tylko ,że tutaj jeszcze drukarni nie zrobili... nie są takie "eksperty" jak krauze heheh
    Dziś mocne tąpnięcie będzie kurs przebił wsparcie z poprzedniego dołka i nie ma na czym się oprzeć rzeczywiście w przyszłym tygodniu możemy zobaczyć 1 z przodu
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~vvvvv [90.217.237.*]
    dobre info - wiadomo kto sypał i wysypał już większość, więc już potem nie będzie miał kto sypać, podobna sytuacja jak była na plaza center, tylko orco ma większe aktywa nieporównywalnie do tamtej firmy
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~Saigon77 [178.42.75.*]
    Również uważam, że paradoksalnie w tej sytuacji to pozytywna informacja. Być może w najbliższym czasie możemy się dowiedzieć, że jakiś podmiot przekroczył próg zaangażowania w akcje tej spółki. To jest branża nieruchomości więc aktywa firmy nie odparowują tak gwałtownie by w krótkim okresie traciła na wartości ponad połowę (przerabiałem to już kiedyś na Immoeast).
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~123456 [89.228.129.*]
    Orco Property Group - Duże Zawiadomienie akcjonariatu
    Praga, 10 kwietnia 2014
    Orco Property Group SA ("OPG") został poinformowany w dniu 9 kwietnia 2014 r. Kingstown Capital, działające w charakterze menedżera dla i na rzecz (i) Ktown, LP, (ii) Kingstown Partners Mistrza Ltd, oraz (iii) Kingstown Partner II , LP (łącznie "Kingstown"), że w dniu 13 marca 2014 ich udział w OPG spadła poniżej progu 10%.
    Z dnia 13 marca 2014 odbyło Kingstown i kontrolowane łącznie 11.250.000 akcji OPG, co stanowi 9,82% w kapitale zakładowym i głosach OPG jest.
    OPG został ponadto zgłoszony w dniu 10 kwietnia 2014 r. Kingstown, że w dniu 10 kwietnia 2014 ich udział w OPG spadła poniżej progu 5%.
    Z dnia 10 kwietnia 2014 Kingstown posiada i kontroluje udziałem kapitału i prawa głosu w OPG w wysokości poniżej minimalnego progu powiadomień.
    Aby uzyskać więcej informacji prosimy odwiedzić www.orcogroup.com
    spółka bardzo ryzykowna Jak na razie wysoko wyceniona do problemów które już niebawem się zaczną z obligami Szkoda bo wczoraj jeszcze kupowałem ale musialem sprzedać widząc że za łatwo oddają Czyli sypacz w dalszym ciągu jest i będzie 1 z przodu bardzo prawdopodobna -brak wsparć
    to kingston ma niecałe 5 procent, więc wysypać się powinno dosyć szybko z akcji, o ile w ogóle je sprzedadzą - mogą je sobie przecież teraz zostawić i nie sprzedawać czekając na odbicie kursu do poziomów sprzed kilku tygodni. Lepiej kupować po niecałe 3 pln niż po 7 czy 10 zł - spółka ryzykowna jak każda, ale tu ryzyko może się opłacić - każdy decyduje sam
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~hermes [82.145.223.*]
    nie ma co straszyć powinno odbić 2.36-2.38
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~to ja [91.198.217.*]
    ja to wczoraj kupiłem po 2,58 i mam 5800 akcji ale raczej to sprzedam bo jeszcze może pójść w dół
    sprzedaj, a potem poczytaj tutaj http://stooq.pl/n/?f=835268&search=+plaza+

prawie identyczna sytuacja może być
    plaze to ja doskonale znam wiem o całej jej sytuacji tylko uważam, że orco po pierwsze kupiłem za drogo a po drugie to jeszcze nie jest jej czas na wzrosty.
    dzięki za ceną uwagę pozdrawiam
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~delfin [31.61.140.*]
    szcześliwi ci co na pokładzie
    raczej ci co udało się sprzedać na podbitce sztucznej
    ja już po za ale jeszcze kupię tylko trochę niech spadnie
    uff sprzedalem chociaz na prowizje maklerska sie zwrocilo...

powodzeniu w zarabianiu na tym dziadzie

ja chcialem tylko dodac ,ze plaza center moze nie ma takich aktywow

ale tutaj zadluzenie spolki jest podobne co aktywa i to ,ze spolka ma 1 miliard w wartosci ksiegowej nic nie oznacza... bo moze nawet na splate wszystkich wierzycieli nie starczyc

zarzad tej spolki to ostatnie dziady - sami sie wysypują z akcji bo mają gdzies drobnych...takie jest moje zdanie a jak ktos porownuje plaze do orco to rozumiem ,ze niebawem ceny sie wyrownaja ? bo dlaczego by nie....

wspolczucie dla akcjonariuszy i powodzenia.
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~fast [31.61.129.*]
    sprzedałeś a teraz nie mozesz patrzeć jak rośnie i bedzie kazdemu odradzał aby nie kupował.

to jest zazdrość? czy jak to nazwać ?:)
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~kazio [95.40.181.*]
    sytuacja się ustabilizowała
    wiec pomału czas ruszać
    tutaj potencjał ogromny
    mocne odreagowanie aż się należy
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~kazio [95.40.181.*]
    a wiec zaczeło się mocne odreagowanie:)
    W poniedziałek dalej na północ !
    jeszcze chwila spokoju
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~nowy [31.2.49.*]
    Obecna wycena jest bardzo śmieszna
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~kazio [5.60.255.*]
    kurs odbije prędzej czy później ale wtedy nic nie zahamuje wzrostów
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~nowy [31.2.49.*]
    Dnia 2014-04-09 o godz. 11:57 ~analityk napisał(a):
    > Przed nami..
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~kazio [5.60.255.*]
    sypacz opuścił pokład
    Najwyższa pora aby odbić

• Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~hermes [93.154.255.*]
    to co jutro z powrotem pn trzeba dokończyć korektę?
  • Re: Mocne odreagowanie.. Autor: ~fast [91.94.203.*]
    powoli do góry
    leszcz opuścił pokład
[x]
ORCOGROUP -2,99% 3,90 2026-03-25 11:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.