Teraz moim zdaniem kurs znajduje się w punkcie przełomowym. Potencjalnych inwestorów może blokować psychologiczna bariera 2,5, która jest jednocześnie punktem, w którym C/WK przekroczy 1. Ciekawe, czy argumenty przemawiające za spółką wystarczą, aby w tym tygodniu kurs urósł jeszcze bardziej?
Jeszcze dziś tu będzie ponad 2,5 zł.
A co do wskaźnika C/WK to po wynikach za I kw. sądzę że przy cenie 3 zł nawet jeszcze nie będzie tej 1.
Radzę i powtarzam brać!
ja kupiłem przede wszystkim z uwagi na AT. Moim zdaniem mamy teraz drugą falę wzrostów, po tym jak kurs testował po wybiciu 1,70-1,80. Wybicie ponad opór o którym mówisz może być impulsem do dużych wzrostów, niemniej najważniejszy dla mnie był test 1,70-1,80. Warto przed wejściem zerknąć na IV kwartał, jak umiesz czytać raporty, to widać w nim wiele pozytywnych rzeczy, nie będę się tu już o nich rozpisywał. Jedyną wadą tej spółki jest to forum,pozdrawiam
Matis+mastif dzięki waszym postom tutaj jestem czemu tak chlapiecie na tym forum chcecie mieć szacun to przestańcie.Znam te okolice tam jeden przez drugiego sobie pozakładają nawet w oborach i przebieralniach cebuli.Wiadomo ,że będzie wysoko wasze obelgi nic tu nie pomogą.
AD wygląda nieźle, ciekawe czy jutro przebije opór i będzie kosmos, czy będzie korekta. Pierwsza fala to wzrost z 0,60zł na 1,8 zł. Ciekawe co przyniesie nam druga.
druga fala wzrostowa czyli jak najbardziej wg teorii fal Elliota będzie to fala 3, wydłużona. Ciekawy jestem jaki będzie jej zasięg, przy takiej euforii różnie może być.