• Michale, jakiś komentarz? Autor: ~omega & alfa [62.141.214.*]
    nie jestem zwolennikiem AT a na NC używanie jej nie ma specjalnie sensu
    ale jak już się upierasz to potwierdź chociaż, że dzisiaj padła 4-miesięczna linia średnioterminowego trendu spadkowego !?
    teraz pytanie czy ktoś powie B, C i D i gdzie to się zatrzyma ?
    myślę że spółka już dawno powinna być na swoich szczytach, tzn. źle się wyraziłem, operacyjnie jest ale kurs daleko w tyle
    czas to nadrobić
  • Re: Michale, jakiś komentarz? Autor: ~Michał [37.30.39.*]
    ..ta średnia na teraz o niczym nie świadczy ale preludium jest bo zaczęło się dziać..był w trakcie jeszcze jeden opór wynikający z trendu spadkowego o którym nie wspominałem bo uznałem go za niezbyt istotny .. to 39 i teraz jest on wsparciem..przebicie z końcem tygodnia 49 daje możliwość do dalszych wzrostów..dzisiaj 1 podejście ale i powrót.. w każdym razie marsz na dychacza rozpoczęty ))
  • Re: Michale, jakiś komentarz? Autor: ~omega & alfa [62.141.208.*]
    Dnia 2014-04-08 o godz. 20:24 ~Michał napisał(a):
    > był w trakcie jeszcze jeden opór
    > wynikający z trendu spadkowego o którym nie wspominałem bo
    > uznałem go za niezbyt istotny .. to 39 i teraz jest on
    > wsparciem..przebicie z końcem tygodnia 49 daje możliwość do
    > dalszych wzrostów..dzisiaj 1 podejście ale i powrót.. w
    > każdym razie marsz na dychacza rozpoczęty ))

chyba pierwszy raz coś zaczyna ci się sprawdzać :)
    wsparcie zadziałało i jesteśmy znów przy 49 gr
    zobaczymy czy jutro będzie atak (skuteczny) na 50 gr.
  • Re: Michale, jakiś komentarz? Autor: ~Michał [37.31.40.*]
    ..zawsze się sprawdzało tylko zrozumienie tego co pisałem to kwestia czasu tzn . czy ktoś kupił po 50 czy po 30 i kiedyś puści po dychaczu )) to ugra 9.50 lub 9.70 i czy to jest jakaś wielka różnica ?? bo ja nie widzę..wygląda na to że ruszamy ale ważne jest zakończenie tygodnia..
    dobra dobra, bez obrazy
    co do tego mitycznego dychacza
    zakładając że kurs przebije za kilka lat czy też kiedykolwiek 2, 3, 5 czy 10 zł obydwaj dobrze wiemy, że nikt z obecnego akcjonariatu (pomijam insajdów) nie dotrwa nawet 3 zł a co dopiero 10
    jest to proste do wytłumaczenia a problem tkwi w słabej psychice ludzkiej, nikt nie wytrzyma takiej presji, pokusa realizacji zysków na pewno zwycięży a większość wywali przed złotówką :)
    ..na to spekuła liczy że dotychczasowy leszcz wyrzuci do zeta ))..następny opór po 49 to 78 ..i to ostatni opór jaki podaje..
    tu nie ma żadnej spekuły
    takie jest moje zdanie i póki co nie widzę podstaw aby je zmieniać
    spółka się wybroni rozwojem a nie spekulacją na kursie
    ..prawdziwy leszcz... tak trzymaj ))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.141.202.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Michale, jakiś komentarz? Autor: ~Michał [87.205.228.*]
    ..ważne że obroty się pojawiły.. a właśnie tak prowadzący prowokuje nowego leszcza do udziału w grze..pojawiają się nowe nicki tu jak i na parkiecie i o to chodzi ..tym niby zjazdem nie ma się zbytnio co przejmować bo niektóre kreski na dziennym były nasycone na maxa i trzeba je było poluzować a tym samym godzinowe są na minimach i można sądzić że papier powinien na chwilę wrócić na 40 odbić i przebić tym razem opór 49 a to jak wiadomo rokuje dalsze odbicie w górę ))
[x]
ARI -0,48% 0,42 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.