• wiatrak -popeliniarz Autor: ~ww [5.172.248.*]
    wiatrak zobacz w archiwum jakie obroty były 13 marca i 21 marca i nie mąć ludziom w głowach że ktoś sie pozbywa akcji
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.24.27.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wiatrak -popeliniarz Autor: ~wiatrak [83.4.153.*]
    Możesz założyć 10 takich wątków i trendu nie zawrócisz. Wspólnie płyniemy i spłucze nas ta śmieciowa spółka.
  • Re: wiatrak -popeliniarz Autor: ~kaczor [94.254.211.*]
    Troche powagi Panowie. Nie znizajmy sie do poziomu kiboli bydgoskiego Zawiszy. Wiatrak ma pewien punkt widzenia i wykorzystuje forum zeby sie nim podzielic. Mam nadzieje, ze sie myli ale jesli nie to chcialbym zabaczyc ilu z was szydercow bedzie potrafilo przyznac mu racje i podziekowac za ostrzezenia.
  • Re: wiatrak -popeliniarz Autor: ~pytin [149.156.209.*]
    A ja sie tam nie obawiam bo jedno co napewno wiem to to ze ing sprzedaje bo musi, natomiast widze , ze chetnych nie brakuje. Moja rekomendacja to kupuj, cena docelowa 2 zł.
    Oby. Niestety, NC przyzwyczaił nas do tego, że zmasowane zrzuty akcji poprzedzają fatalne informacje. Co mamy w portfelach, to mamy - chodzi o to, żeby nie powiększać pozycji, nie uśredniać. Cierpliwie czekać na komunikaty ze spółki, samemu pytać. Lepiej kupić drożej, ale pewnie - gdy potwierdzi się, że zagrożeń nie ma. Jedynie rynek nie jest efektywny.

Ale na dziś uważam, że topór jednak zaraz spadnie.
  • Re: wiatrak -popeliniarz Autor: ~zorro [88.199.42.*]
    To nie było zrzucanie a przerzucanie. Jak planują wejść na główny to musi siłą rzeczy pójść na kilka złotych.
    Chodzi o kapitalizację ?
    W takim razie czeka nas mega emisja po 10 groszy ( na przykład PP 1:5 )
    I dopiero się ugotujemy z obecnymi akcjami.
  • Re: wiatrak -popeliniarz Autor: ~iks [37.209.135.*]
    Groszówek też nie chcą na rynku regulowanym. Musi być po prostu wybicie.
  • Re: wiatrak -popeliniarz Autor: ~wiatrak [83.27.30.*]
    Więc pewnie ograny scenariusz - emisja po 10 groszy z PP - a potem scalenie.
    Po ogłoszeniu emisji - lecimy w przedział 15 - 20 groszy.
    Po asymilacji na 8 - 10 groszy.
    Potem scalenie.
  • Re: wiatrak -popeliniarz Autor: ~ABC [80.55.22.*]
    Wiatrak, czytając to co piszesz zaczynam się zastanawiać czy ty czasem korzystasz z mózgu ? Wnioskuję, że nie. Odpuść myślenie bo w żadnym razie Ci to nie wychodzi.

Jeśli planują zmienić rynek, nie będzie żadnej emisji - bo im się to nie opłaci i każdy kto ma szczątkowe zalążki mózgu, wie o tym doskonale.

Teraz wie to i Wiatrak, chyba, że nie zrozumiałeś i wolisz jak Ci to ktoś namaluje ?
  • Re: wiatrak -popeliniarz Autor: ~haha [89.69.159.*]
    tak magiku ale zapomniałeś doliczyć pp które może kosztować np 1zł przy przydziale za 1 akcje 1 pp.i co zatkało kakało?
[x]
KOPAHAUS 0,00% 0,01 2015-10-29 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.