Troche powagi Panowie. Nie znizajmy sie do poziomu kiboli bydgoskiego Zawiszy. Wiatrak ma pewien punkt widzenia i wykorzystuje forum zeby sie nim podzielic. Mam nadzieje, ze sie myli ale jesli nie to chcialbym zabaczyc ilu z was szydercow bedzie potrafilo przyznac mu racje i podziekowac za ostrzezenia.
A ja sie tam nie obawiam bo jedno co napewno wiem to to ze ing sprzedaje bo musi, natomiast widze , ze chetnych nie brakuje. Moja rekomendacja to kupuj, cena docelowa 2 zł.
Oby. Niestety, NC przyzwyczaił nas do tego, że zmasowane zrzuty akcji poprzedzają fatalne informacje. Co mamy w portfelach, to mamy - chodzi o to, żeby nie powiększać pozycji, nie uśredniać. Cierpliwie czekać na komunikaty ze spółki, samemu pytać. Lepiej kupić drożej, ale pewnie - gdy potwierdzi się, że zagrożeń nie ma. Jedynie rynek nie jest efektywny.
Ale na dziś uważam, że topór jednak zaraz spadnie.
Więc pewnie ograny scenariusz - emisja po 10 groszy z PP - a potem scalenie.
Po ogłoszeniu emisji - lecimy w przedział 15 - 20 groszy.
Po asymilacji na 8 - 10 groszy.
Potem scalenie.
Wiatrak, czytając to co piszesz zaczynam się zastanawiać czy ty czasem korzystasz z mózgu ? Wnioskuję, że nie. Odpuść myślenie bo w żadnym razie Ci to nie wychodzi.
Jeśli planują zmienić rynek, nie będzie żadnej emisji - bo im się to nie opłaci i każdy kto ma szczątkowe zalążki mózgu, wie o tym doskonale.
Teraz wie to i Wiatrak, chyba, że nie zrozumiałeś i wolisz jak Ci to ktoś namaluje ?