Ja biorę :) warto mieć choćby z 10K papiera bo poźniej może być tak tanio ciężko kupić. Ciekawie to wygląda na wykresie a wojny narazie nie ma i nie będzie. Takie podchody to mogą latami trwać :P a kurs będzie skakał, taniej niż 50gr już nie będzie więc okazja ^^
Róznie moze byc...
Bojówkarze putina zaczynaja w Charkowie flagi rosyjski wieszac... putin robi bezkrwawe podchody hehe
Nawet nie chce myslec jak bedzie wyglądać kurs gdy zacznie coś robić na serio.
Zawsze można kupić na kolejnym -lokalnym dolku. Jak ma byc chociaż 1 zł to jak kupie po np 0,70 to nic sie chyba wielkiego nie stanie a moze nawet "zdąże" kupic taniej :-)
Tu potrzebny umiarkowany optymizm...
pamiętaj lex ,że tu wykresy mogą być mylne,wiem ,ze jesteś tu długo a przynajmniej byłeś,,faktycznie dołek uklepany,,co do putina,człowiek nieobliczalny-może zrobić wszystko,,widzisz sam że ta unia czy nato się nie sprawdza, zawsze wracają pod parasol usa,,a co do westy jestem dobrej myśli,,i cierpliwie czekam i nikt i nic mnie nie wykruszy ,będę tu dopóki ta spółka będzie na gpw,.,pozdr
Od 04 kwietnia 2014 roku analityk inwestycyjny obejmujący Westa ISIC S.A. informuje, że firmy będą szybciej niż rynek. To był konsensus Prognoza od nastrojów analityków inwestycji pogorszyła się na 25 października 2012 roku. Wcześniejsze prognozy konsensusu poinformować inwestorów na zakup akcji w Westa ISIC SA.
Jeden analityk oferujących dwunastomiesięczną cenę docelową oczekuje Westa ISIC SA akcji Cena wzrośnie do 9.83 w przyszłym roku od ostatniej ceny 0.54
Dnia 2014-04-07 o godz. 15:38 ~lex mex napisał(a):
> Gdybym miał większe zaufanie do Putina to bym kupował ;-)
JA TAM MAM ZAUFANIE ONI TO RUSKO JĘZYCZNI DADZĄ SOBIE PO MORDZIE A ZA TROCHE DADZĄ SOBIE PO MORDZIE I BĘDZIE GIT TAKI TO KRAJ I OBYCZAJ ... ( a od nas nie będą może brac mięsa i jabłek zgodnie i żaden się nie wychyli ani centymetra przed szereg )