• EBC Autor: ~Mietek [156.17.96.*]
    Wykres spolki coraz bardziej przypomina wykres opennet. Wybicie, trend spadkowy i pytanie czy na EBC tez bedzie wybicie i nowe szczyty, spolka ma ambitna strategie i planuje placic dywidendy, tez otrzymala sporo dofinansowania.
    Zachecam do przyjrzenia sie, nie rekomenduje kupna od razu, wiadomo ze przy tak niskiej plynnosci jest wieksze ryzyko.
  • Re: EBC Autor: ~mastif [213.156.106.*]
    Jeśli chcesz gościu naganiać na śmiecia pod nazwą EBC to załóż sobie odpowiedni wątek z tytułem EBC a nie zakładaj na temat spółki OPENNET, któremu ebc nawet do pięt nie dorasta.
  • Re: EBC Autor: ~ramzes [46.76.61.*]
    ...a ja uważam, że to dobrze , że ktoś pisze o inej spółce na watku, nie wszystko człowiek ogarnie, a zawsze chętnie przyjrzę się propozycji, jeśli jest to z sensem napisane .....
  • Re: EBC Autor: ~Matiz [109.197.60.*]
    1 raz popieram ramesa :)
    Mozna naganiac na spolke ale merytorycznie
  • Re: EBC Autor: ~obserwator [213.238.118.*]
    jeszcze nic nie kupiłem
    i co teraz?
    czekać?
    wsiadać?
    odpuścić ?
  • Re: EBC Autor: ~Matiz [109.197.60.*]
    Przy 2,5zl zrobi sie ruch
    Zreszta juz teraz mozna zaobserowac male wywalanie akcji

Wsiadac bo taniej nie bedzie a wkoncu i tak wskoczy na 8-10zl i tak...tylko oczywiscie to inwestycja dlugoterminowa
    Ja juz jestem 150% do przodu a nie zamierzam sprzedawac
  • Re: EBC Autor: ~as [89.77.167.*]
    Tak pytaj się na forum.Napewno ci doradzą.Czy nie widzisz że większość to naganiacze na spadki lub wzrosty.Na giełdzie myśl sam.Pozdrawiam
  • Re: EBC Autor: ~maro [147.210.85.*]
    Do górnych wideł lezy jakieś 3,5k akcji, czyżby jeszcze dzisiaj 2,40?
  • Re: EBC Autor: ~mastif [213.156.106.*]
    Papier jest totalnie wykupiony. Rakieta startuje i nie chodzi tu dziś o 1 górne widły tylko o min. 10 zł. A dlaczego? To radzę wam dobrze podliczyć bo się mocno zdziwicie jak tu będzie za miesiąc kurs dwucyfrowy.
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.