Wykres spolki coraz bardziej przypomina wykres opennet. Wybicie, trend spadkowy i pytanie czy na EBC tez bedzie wybicie i nowe szczyty, spolka ma ambitna strategie i planuje placic dywidendy, tez otrzymala sporo dofinansowania.
Zachecam do przyjrzenia sie, nie rekomenduje kupna od razu, wiadomo ze przy tak niskiej plynnosci jest wieksze ryzyko.
Jeśli chcesz gościu naganiać na śmiecia pod nazwą EBC to załóż sobie odpowiedni wątek z tytułem EBC a nie zakładaj na temat spółki OPENNET, któremu ebc nawet do pięt nie dorasta.
...a ja uważam, że to dobrze , że ktoś pisze o inej spółce na watku, nie wszystko człowiek ogarnie, a zawsze chętnie przyjrzę się propozycji, jeśli jest to z sensem napisane .....
Przy 2,5zl zrobi sie ruch
Zreszta juz teraz mozna zaobserowac male wywalanie akcji
Wsiadac bo taniej nie bedzie a wkoncu i tak wskoczy na 8-10zl i tak...tylko oczywiscie to inwestycja dlugoterminowa
Ja juz jestem 150% do przodu a nie zamierzam sprzedawac
Papier jest totalnie wykupiony. Rakieta startuje i nie chodzi tu dziś o 1 górne widły tylko o min. 10 zł. A dlaczego? To radzę wam dobrze podliczyć bo się mocno zdziwicie jak tu będzie za miesiąc kurs dwucyfrowy.