dokładnie, mam nadzieję, że jest tu spory akcjonariat, który się nie boi ponieważ handel na takiej spółce przez tydzień za milion o czymś mówi, jeżeli byłby trup jak "wiatrak" gada to byłoby już poniżej 10gr bo każdy by chciał sprzedać pakiety, a tak każdy czeka i powoli dokupuje.
Wiatrak, proponowałem Ci już wcześniej ... jeżeli jesteś przekonany, że kurs spadnie niżej - sprzedaj co masz, wyjdziesz z mniejszą stratą, a jak już kurs będzie w okolicy 0,20 odkupisz to co miałeś.
Jeżeli nie chcesz tego zrobić to znaczy, że nie wierzysz w to co piszesz i naganiasz na panikę, przestań to robić bo jedynie się ośmieszasz.
Nie bierze mnie takie gadanie. Zawsze przed zwałą mnóstwo jest takich postów.
Tak ośmieszyłem się bardzo wieszcząc zwały na kilku spółkach, które dziś chodzą po groszu ( BTG, IVT, GTR, EUI, GEN i inne ) lub właśnie zniknęły z giełdy ( PSW ).
Do rzeczy - albo nie spłacą obligacji, albo skorygują prognozy zysku i przychodów, albo wyjdzie na jaw inny szajs. Szanse, że wszystko w spółce gra, a ktoś wywala tonami akcje za pół ceny - oceniam na góra jeden procent.
Wyrażam tylko oczywiste odczucie.
Co do sprzedaży - trochę zbyt wysoką mam średnią, ale jeśli kurs podskoczy do 36 groszy to opuszczę z ulgą tą tonącą łajbę.
... przecież ma spaść, tak przynajmniej cały czas piszesz (ewidentnie brak jakiejkolwiek logiki w twoich postach).
Przecież możesz sprzedać teraz po 0,30 zł, odkupić po 0,25 zł (pisałeś że do tego poziomu w tym tygodniu zmierzamy), będziesz 0,05 zł do przodu na akcji, sprzedasz po 0,36 zł i będziesz szczęśliwy.
W czym widzisz problem ? ... idąc Twoim tokiem rozumowania, to co Ci przedstawiłem jest receptą na Twój sukces.
Brak logiki w narodzie to norma. Tylko po co się zajmować spółką skoro nie ma się z nią nic wspólnego. Takie naganianie jest żałosne. Chcesz kupuj a nie licz na 1-2 gr mniej.