• Pachnie dolnym widłami. Autor: ~wiatrak [83.4.153.*]
    Co ukrywa Zarząd ? Jakiego trupa chowa przed nami ?
  • Re: Pachnie dolnym widłami. Autor: ~broadway [213.238.64.*]
    Coś Ci mocno zależy na wzbudzeniu paniki...
  • Re: Pachnie dolnym widłami. Autor: ~_szeryf [83.10.235.*]
    dokładnie, mam nadzieję, że jest tu spory akcjonariat, który się nie boi ponieważ handel na takiej spółce przez tydzień za milion o czymś mówi, jeżeli byłby trup jak "wiatrak" gada to byłoby już poniżej 10gr bo każdy by chciał sprzedać pakiety, a tak każdy czeka i powoli dokupuje.
  • Re: Pachnie dolnym widłami. Autor: ~ABC [80.55.22.*]
    Wiatrak, proponowałem Ci już wcześniej ... jeżeli jesteś przekonany, że kurs spadnie niżej - sprzedaj co masz, wyjdziesz z mniejszą stratą, a jak już kurs będzie w okolicy 0,20 odkupisz to co miałeś.

Jeżeli nie chcesz tego zrobić to znaczy, że nie wierzysz w to co piszesz i naganiasz na panikę, przestań to robić bo jedynie się ośmieszasz.
  • Re: Pachnie dolnym widłami. Autor: ~wiatrak [83.4.153.*]
    Nie bierze mnie takie gadanie. Zawsze przed zwałą mnóstwo jest takich postów.
    Tak ośmieszyłem się bardzo wieszcząc zwały na kilku spółkach, które dziś chodzą po groszu ( BTG, IVT, GTR, EUI, GEN i inne ) lub właśnie zniknęły z giełdy ( PSW ).

Do rzeczy - albo nie spłacą obligacji, albo skorygują prognozy zysku i przychodów, albo wyjdzie na jaw inny szajs. Szanse, że wszystko w spółce gra, a ktoś wywala tonami akcje za pół ceny - oceniam na góra jeden procent.
    Więc co tu jeszcze robisz ? ... zakładam, że masz akcje - więc sprzedaj je i więcej nie wracaj na forum.

Skoro jesteś taki genialny, dziękujemy Ci za przepowiednię i proponuję przenieś się na inną spółkę i oświecaj innych swoimi mądrościami ludowymi.
    Wyrażam tylko oczywiste odczucie.
    Co do sprzedaży - trochę zbyt wysoką mam średnią, ale jeśli kurs podskoczy do 36 groszy to opuszczę z ulgą tą tonącą łajbę.
    ... przecież ma spaść, tak przynajmniej cały czas piszesz (ewidentnie brak jakiejkolwiek logiki w twoich postach).

Przecież możesz sprzedać teraz po 0,30 zł, odkupić po 0,25 zł (pisałeś że do tego poziomu w tym tygodniu zmierzamy), będziesz 0,05 zł do przodu na akcji, sprzedasz po 0,36 zł i będziesz szczęśliwy.
    W czym widzisz problem ? ... idąc Twoim tokiem rozumowania, to co Ci przedstawiłem jest receptą na Twój sukces.
  • Re: Pachnie dolnym widłami. Autor: ~tak [89.69.159.*]
    a ja myślę że niedługo dni otwarte w Tworkach czy Kobierzynie sie skończą i wiatrak bedzie się leczył nadal.i przestanie pisać głupoty.
    Mam inną technikę - po 25 groszy będę sprzedawać. Bez sentymentów, bo wszystko stanie się jasne ( choć dla sprzedającego już jest ).

O Tworkach słyszałem. O Kobierzynie nie. Gdzie jeszcze się kurowałeś przyjacielu ?
  • Re: Pachnie dolnym widłami. Autor: ~broadway [213.238.64.*]
    Panie Wiatrak, chętnie kupię na podstawie umowy po 0,27 pod warunkiem, że minimum 250 tys. akcji. Co Pan na to Panie Wiatrak? He, he
  • Re: Pachnie dolnym widłami. Autor: ~pytin [149.156.209.*]
    Brak logiki w narodzie to norma. Tylko po co się zajmować spółką skoro nie ma się z nią nic wspólnego. Takie naganianie jest żałosne. Chcesz kupuj a nie licz na 1-2 gr mniej.
[x]
KOPAHAUS 0,00% 0,01 2015-10-29 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.