Witam, jestem "szczęśliwym posiadaczem" akcji jago. Przez jakiś czas były one bezwartościowe, leżały na koncie maklerskim bez żadnej wyceny. Dziś po zalogowaniu zauważyłem, że pojawiła się wycena 2 zł!! ale nie mogę tego ani sprzedać ani dokupić, tak, jakby nie było ich w systemie akcji. Czy też macie coś takiego?
Nie wiem co wy tam widzicie na swoich rachunkach . W BZWBK bo tam mam swój rachunek , wycena Jago w PLN = 0,00 zl. Ciekawi mnie co na to fiskus jeśli komuś tak wzrosła wycena , to nie chce nawet myśleć o tym podatku od nic nie wartych akcji.
U mnie od 19.10.2015 wycena 1 zł wczesniej 0 w aliorze uspokajam wszystkich co piszą o podatku nie płaci się dopuki się nie sprzeda akcji a to na razie jest nie możliwe
Sprawa upadlosci Jago jeszcze w zeszlym roku prowadzila kancelaria Mec. Rafała Adamusa. Dzis przyszla odpowiedz na moje pytanie o obecna sytuacje, ze nie prowadzi juz tej sprawy....ciekawe dlaczego juz nie i kto teraz sie tym zajmuje....
Witam .Nic z tej treści pozytywnego dla nieistniejącego już Jago nie wynika.Moze ktoś bardziej wnikliwy by sie wypowiedział w temacie., Co może zmienić statut naszych zapisów na rachunku