• 11,89 pekło jak bańka Autor: ~szakal [89.74.54.*]
    widzimy się daleko...
  • Re: 11,89 pekło jak bańka Autor: ~rk [178.36.81.*]
    Skończ już to naganianie szakal, bo wszędzie się udzielasz a Twoje wpisy są tyle warte co wróżenie z ręki cyganki na ulicy. Równie dobrze zaraz znowu możemy zobaczyć poziom 8-9 zl co 16 bo już wielokrotnie takie zjazdy na Oponeo miały miejsce.
  • Re: 11,89 pekło jak bańka Autor: ~szakal [89.74.54.*]
    nie naganiam napisałem długoterminowo moja inwestycja moje pieniądze jak będzie po 8 albo nawet 6 to dokupię i tyle w temacie
  • Re: 11,89 pekło jak bańka Autor: ~lisek-chytrusek [178.36.113.*]
    po 8 zeta kupie każdą ilość - płacę prowizję :-)))) Widze tu 16 raczej, spółeczka zrobiła milowy krok, aby wybić nowy szczyt, Wg mnie zobaczymy tu rekord wszech czasów - przypomne 19.30 bylo kiedys. NIe naganiam. przypomne sie za kilka miesiecy
  • Re: 11,89 pekło jak bańka Autor: ~Do rk [89.229.2.*]
    Owszem były zjazdy. Tylko trzeba dostrzegać różnicę. Zobacz, że teraz papier zbierają silne ręce, a nie drobni inwestorzy. na moje to 8zł już nigdy nie zobaczymy. Ostatni zjazd był spowodowany tym, że ktoś na close wywalił akcje PKC i się zrobiło. Papier niepłynny dlatego. I tak było przez cały czas zwyczajnie akcje byly wywalalne, ale teraz? Po co im te skupy? Myślisz, ze robią to bez głowy, żeby kasę wywalić? Nie sądzę. Nawet jakby teraz krach się zaczął to za moment nie będzie wywalających I nie naganiam bo nie mam akcji (jestem frajer).
    Tyle w temacie.

Pozdrawiam!
  • Re: 11,89 pekło jak bańka Autor: ~szakal [89.74.54.*]
    czekamy na korektę a tutaj płotki coś wystawiają czyby świadomi akcjonariusze ? obroty po prostu zniewalają ...
[x]
OPONEO.PL 0,00% 87,00 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.