Wtedy dwukrotnie zeszli na 27-28 a potem byla juz gora, zawsze momentem zwrotnym byl duzy skup z ukrytego, choc teraz zanim ktos wejdzie mocniej w spolke bedzie szukac potwierdzenia w wynikach za pierwszy kwartal, by utwierdzic sie czy te wyniki za 2013 nie byly czasem historyczne. Na razie obserwuje, chyba ze zobacze mocny skup z ukrytego przy 27-30 to wejde delikatnie. Pozdrawiam
zwróć uwagę że ktoś od wyników pozbywa się akcji, kolego średni obrót na Pagedzie to ok 10k akcji, myślę że jak by byli kupujący to obroty były by znacznie większe. Nie chce za mocno zwalić kurs Przy neutralny rynku spadki dziś były dochodzące do 9%.Moż coś oni wiedzą o czym my nie wiemy?? Jak nie wierzysz to postaw na kupnie np. 2k po 32zł i się przekonasz:)))
zaden kanal zadne swieczki zadne spadajace gwiazdki i mlotki tylko real!!! ktos od dwoch tygodni sprzedaje z ukrycia i to spora ilosc akcji i ustawia sie coraz nizej. dzis opychal po 33 zl. a zaczelo sie sprzedawanie z ukrytego od 39 zl. ja dzis sprzedalam i weszlam spekulacyjnie w rezbud. jeszcze tu wroce. to dobra spolka z przyszloscia. powodzenia i pozdrawiam.
k ..w dałem im szanse i trochę żałuje, no nic zobaczymy może giełda trochę ruszy, dziś na kghm były duże obroty 505 mln , może kapitał wraca na rynki wschodzące
Prognoza za 4Q 2014 wg raportu BDM z 11.02.2015; "oczekujemy ponad 31 mln PLN EBITDA przy 186 mln PLN przychodów ze sprzedaży. Zysk netto 15,4 mln, wzrost o 604,3% r/r. W 2015 roku spółkę stać na poprawę wyników dzięki dalszej rozbudowie potencjału produkcyjnego sklejki (170k m3 vs 160k m3 w 2014 roku i 145k w ’13), poprawie w segmencie meblowym i pełnej konsolidacji Europa Systems (ponad 20 mln PLN EBITDA."
Wszystkie wyniki o kilkadziesiąt procent lepsze niż rok temu.
może być różnie skoro na 58 pln "bliskie otoczenie" się wyprzedawało??? Ciekawe jakie były motywy, ale jestem optymistą i liczę, że wskoczy na minimum 62! Wszak papier stabilny, konsekwentnym i silny oraz ma podstawy na dzisiaj, przy transparentności Zarządu.
zwróć uwagę że bliska osoba sprzedawała16 i 17 lipca gdy obroty były duże: odpowiednio 15011 akcji -16lipca i 9613 akcji 17 lipca normalne obroty dla Pagedu to 1k. Dla mnie to wygląda jakby ta sprzedaż była ustawiona.