Zgodnie zasadami podajemy wyniki osób, które uczestniczyły w co najmniej 75% edycjach w kwartale (10).
Wyniki podawane są wg. zasady:
Ilość trafnych prognoz/ilość edycji/ % trafnych wskazań
Byku moje szczególne gratulacje z trzech powodów.
1/ 13 razy typowałeś,
2/ 10 razy trafiłeś,
3/ nie obstawiałeś jednego kierunku (trafiłeś 3 razy spadek i 7 razy wzrost)
Bozenia_&pijok - Wasza seria ostatnich celnych 5 edycji też jest godna podziwu.
Pozdrawiam wszystkich aktywnych uczestników WIGOMETRU.
O raaajuuu, to mój najlepszy wynik jaki osiągnąłem :).
Dzięki Emerycie za gratki. Tobie też się należą gratulacje za pomysł, stworzenie, prowadzenie i liczenie statystyk Wigometru!
Oczywiście wszystkim również gratuluję wyników, zwłaszcza a może przede wszystkim gratuluję wytrwałym stałym uczestnikom!
//a niech tam, naleję sobie drinka na to konto.., Wasze zdrowie!
a mój debiut też zasługuje na gratulacje:). A bliżniaki odłożone na przyszły tydzień i może następny i my z synkiem w domu dzielnie dajemy radę ale mamę i noworodki prawdopodobnie zobaczymy przywieziemy do domku dopiero po świętach:( Ehh
Ciekawe jak by wyglądało podsumowanie olimpijskie ,za okres kolejnych 4 lat.Dnia 26.01.2007 nastąpiło oficjalne otwarcie WII ...w 2010 mogło być pierwsze i w obecnym 2014 r drugie olimpijskie podsumowanie . Ewentualnie do tematu można podejść całkiem na luzie. Pozdrawiam utrudzonych pracą w obliczaniu i wytrwałych w typowaniu . Luzak
Już fakt, że podałeś dokładną datę rozpoczęcia działalności WII świadczy, że jesteś jednym z najstarszych stałych uczestników.
Parę takich osób jest. Większość z uczestników, którzy byli oczestnikami WII zrezygnowała z typowania lub odeszła z GPW.
Obecnym uczestnikom WII podaję stronę założoną i prowadzoną przez ZAPENDA.
http://www.wigometr.strefa.pl/home.html
Czytając historyczne podsumowania i porównując z obecnymi można na palcach może dwóch rąk policzyć osoby, które znalazły by się w PODSUMOWANIU OLIMPIJSKIM.
Pozdrawiam i życzę powodzenia na rynku i dalszym typowaniu.
Ps.
Jak mnie będziesz dalej prowokował to może sporządzę na bazie własnych danych zestawienie olimpijskie.
fajne doświadczenie, będę dalej"strzelał" liczę że wstrzelę się na podium:) gratuluję wszystkim aktywnym. Na innym portalu patrzę jak analitycy typują fajne jest że jak typuje ich 4 to jest przeważnie 50/50 w typowaniu:) więc nie wiem czy nie powinni wigom-etr z Bankiera traktować jak jakiegoś 'fuj" Bloomberga:)