śmieszne.... przerzucanie z wora do wora .....TYCH akcji nikt się nie pozbywa tylko umówieni kolesie klikają enter równocześnie ............czekając aż zrobi się popłoch i będą Cwaniaki dokupować............NIE SUGEROWAĆ się tymi płytkimi zagrywkami.... Przy takich żałosnych obrotach - to nie ma żadnego związku z zainteresowaniem akcjami....
Z całym szacunkiem Kolego, ale ten pakiecik sprzedałem osobiście, bo chciałem zobaczyć jaka będzie reakcja na spółce (z nudów). Faktycznie to brak reakcji poza:
1. niewielką dostawką na 0,22 (14 tys.)
2. 1 tys. na kupnie po 0,23, ale to chyba bardziej w celu zasłony punktu pierwszego (dla tych co mają wąski podgląd)
Pozdrawiam
Ps. Osobiście kibicuję, żeby poszło w górę, gdyż mam jeszcze czym zarobić na tej spółce, ale chyba już nie będę dobierał...a może?
Nie tyle postrach ile, żeby się coś zadziało... - osobiście jestem w tej komfortowej sytuacji, że jak pójdzie w górę to sporo zarobię, a jak ruszy w dół to dokupię i docelowo też zarobię...teraz istotna jest kolejna lekcja cierpliwości... - [już nie wiem, która ;)]
Po co stresować ................ biednych żuczków i tak mają ciężko toczyć ten głaz pod górę.... lepiej motywować - stymulować pozytywnie NA PÓŁNOC ..... po grosiku . I moze wtedy ten gaznik zaskoczy
broadway,............ czytasz co piszesz .......... to totalna bzdura i brak jakiejkolwiek konsekwencji myslowej. I te frazesowe teksty " I tak sporo zarobie " to po ile ty kupowałeś i jakie ilości ......śmieszne . Pytasz Idziemy w dół i zostawiasz trzy znaki zapytania ...... przyznajesz się że ściągasz kurs w dół psując wszystkim humory i piszesz że się nudziłeś....bzdura i dziecinada. A może dokupię a może nie - co to ma być ... Chyba życiowo też jesteś znerwicowany i roztrzepany... A PRAWDA JEST TAKA ŻE PIENIĄDZE LUBIĄ SPOKÓJ I CISZĘ. I najważniejsze nie pisz sam z sobą .
ps.- Pozdrawiam Resztę Ekipy Hurtowników - kiedy skończy się to przedszkole
Dnia 2014-04-07 o godz. 08:53 ~romanoo1 napisał(a):
> broadway,............ czytasz co piszesz .......... to
> totalna bzdura i brak jakiejkolwiek konsekwencji myslowej.
> I te frazesowe teksty " I tak sporo zarobie
> " to po ile ty kupowałeś i jakie ilości
> ......śmieszne . Pytasz Idziemy w dół i zostawiasz trzy
> znaki zapytania ...... przyznajesz się że ściągasz kurs w
> dół psując wszystkim humory i piszesz że się
> nudziłeś....bzdura i dziecinada. A może dokupię a może nie
> - co to ma być ... Chyba życiowo też jesteś znerwicowany i
> roztrzepany... A PRAWDA JEST TAKA ŻE PIENIĄDZE LUBIĄ SPOKÓJ
> I CISZĘ. I najważniejsze nie pisz sam z sobą .
ps.-
> Pozdrawiam Resztę Ekipy Hurtowników - kiedy skończy się to
> przedszkole
probował zbic kurs coby sie taniej obkupic,normalne ale widzi ze nikt nie chciał mu oddac pewnie wiecej nie bedzie :)))))