• idziemy w dół??? Autor: ~broadway [213.238.64.*]
    J.W.
  • Re: idziemy w dół??? Autor: ~romanoo1 [91.150.147.*]
    śmieszne.... przerzucanie z wora do wora .....TYCH akcji nikt się nie pozbywa tylko umówieni kolesie klikają enter równocześnie ............czekając aż zrobi się popłoch i będą Cwaniaki dokupować............NIE SUGEROWAĆ się tymi płytkimi zagrywkami.... Przy takich żałosnych obrotach - to nie ma żadnego związku z zainteresowaniem akcjami....
  • Re: idziemy w dół??? Autor: ~broadway [213.238.64.*]
    Z całym szacunkiem Kolego, ale ten pakiecik sprzedałem osobiście, bo chciałem zobaczyć jaka będzie reakcja na spółce (z nudów). Faktycznie to brak reakcji poza:
    1. niewielką dostawką na 0,22 (14 tys.)
    2. 1 tys. na kupnie po 0,23, ale to chyba bardziej w celu zasłony punktu pierwszego (dla tych co mają wąski podgląd)
    Pozdrawiam
    Ps. Osobiście kibicuję, żeby poszło w górę, gdyż mam jeszcze czym zarobić na tej spółce, ale chyba już nie będę dobierał...a może?
  • Re: idziemy w dół??? Autor: ~gienek [95.48.184.*]
    Dokladnie_hehe
    A może to Brodłej rzucił swoim pakietem na lewo, by wprowadzić strach i zamęt pośród naszego stadka leszczyny_:-)))
  • Re: idziemy w dół??? Autor: ~gienek [95.48.184.*]
    Miałem rację_hehe
  • Re: idziemy w dół??? Autor: ~broadway [213.238.64.*]
    Nie tyle postrach ile, żeby się coś zadziało... - osobiście jestem w tej komfortowej sytuacji, że jak pójdzie w górę to sporo zarobię, a jak ruszy w dół to dokupię i docelowo też zarobię...teraz istotna jest kolejna lekcja cierpliwości... - [już nie wiem, która ;)]
  • Re: idziemy w dół??? Autor: ~mr [94.42.54.*]
    I mamy powrót mega leszcza co chciał Kanza wykupić .Haha
    Po co stresować ................ biednych żuczków i tak mają ciężko toczyć ten głaz pod górę.... lepiej motywować - stymulować pozytywnie NA PÓŁNOC ..... po grosiku . I moze wtedy ten gaznik zaskoczy
    broadway,............ czytasz co piszesz .......... to totalna bzdura i brak jakiejkolwiek konsekwencji myslowej. I te frazesowe teksty " I tak sporo zarobie " to po ile ty kupowałeś i jakie ilości ......śmieszne . Pytasz Idziemy w dół i zostawiasz trzy znaki zapytania ...... przyznajesz się że ściągasz kurs w dół psując wszystkim humory i piszesz że się nudziłeś....bzdura i dziecinada. A może dokupię a może nie - co to ma być ... Chyba życiowo też jesteś znerwicowany i roztrzepany... A PRAWDA JEST TAKA ŻE PIENIĄDZE LUBIĄ SPOKÓJ I CISZĘ. I najważniejsze nie pisz sam z sobą .
    ps.- Pozdrawiam Resztę Ekipy Hurtowników - kiedy skończy się to przedszkole
  • Re: idziemy w dół??? Autor: ~bmwx5 [31.175.236.*]
    Dnia 2014-04-07 o godz. 08:53 ~romanoo1 napisał(a):
    > broadway,............ czytasz co piszesz .......... to
    > totalna bzdura i brak jakiejkolwiek konsekwencji myslowej.
    > I te frazesowe teksty " I tak sporo zarobie
    > " to po ile ty kupowałeś i jakie ilości
    > ......śmieszne . Pytasz Idziemy w dół i zostawiasz trzy
    > znaki zapytania ...... przyznajesz się że ściągasz kurs w
    > dół psując wszystkim humory i piszesz że się
    > nudziłeś....bzdura i dziecinada. A może dokupię a może nie
    > - co to ma być ... Chyba życiowo też jesteś znerwicowany i
    > roztrzepany... A PRAWDA JEST TAKA ŻE PIENIĄDZE LUBIĄ SPOKÓJ
    > I CISZĘ. I najważniejsze nie pisz sam z sobą .
    ps.-
    > Pozdrawiam Resztę Ekipy Hurtowników - kiedy skończy się to
    > przedszkole

probował zbic kurs coby sie taniej obkupic,normalne ale widzi ze nikt nie chciał mu oddac pewnie wiecej nie bedzie :)))))
  • Re: idziemy w dół??? Autor: ~jan. [86.63.137.*]
    i tak i nie
[x]
HURTIMEX 0,00% 0,17 2026-05-19 16:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.