największy nygus to ten nieudacznik skawiński, który rozłożył spółkę i ma jeszcze prawie 8% akcji. To TKO dzisiaj to sprawdzenie ile stoi po prawej do 3zł......ciekawe.
aż się gęba uśmiechnęła ... fajnie jakby nawet na początek było 20gr i jakieś zainteresowanie firmą...taki bajer nie możliwy, że 3 zł nagle. Jeżeli ktoś takie akcje już widział to niech da znać czy to teoretycznie i praktycznie możliwe...
18883% - wniosek taki ze ktos sie do czegos przymierza skoro tak bada do gory ile stoi, ciekawe czy zrobil to mega kasa typu 2-5mln zl czy np. 20 tys zl
pewnie sie zlecenia uaktywnialy po kolei i tylko mrugalo w arkuszu bo skoro doszlo do 5.86zl i potem spadalo do 3zl to powyzej 3zl musi byc troche zlecen ktore zbily cene - to ciekawe skoro maxymalna cena kiedykolwiek na tym walorze byla ok. 64gr
czyzby byli tacy co kupili po 64gr i odrazu sie poustawiali po 3-4zl ze sprzedaza i teraz dopiero sie ich zlecenia uaktywnialy zbijajac cene ?
pewnie nie pogardzilibysmy cena moze juz nie 3 czy 5zl ale 40-60gr
mam pytanie: czy ktos cos wie i chce zebrac rynek na maxa na ile sie da dlatego badal grunt ?
czy ktos cos slyszal co zrobili z kasa bo na pewno ja wzieli ale co dalej jak nic nie dziala i nie ma komunikatow ?
jedno jest pewne ze skoro rzadza ta spolka tacy jak Przylecki ktory kupil akcje po ok 26gr a dzis sa ledwie 2-3gr ( 92% w plecy) to czego tu sie spodziewac ?
gratulujemy wyczucia panie Preziu, jezeli pan tak samo prowadzi biznes to niezla klapa z tego wyjdzie
hej, też tak cały czas się zastanawiam. Jak można tak wydymać PARP. Przecież oni muszą się z tego rozliczyć. Najgorsze jest to, że nas olewają...może raport za Ikw być ciekawy, bo w końcu muszą pokazać, że na coś te pieniadze poszły, także będziemy wiedzieli czy lipa totalna czy znowu nadzieja.
jestem ciekaw czy rozliczą kasę z PARPU kreatywną księgowością i się zwiną i nas wydymają, czy jeszcze będą coś chcieli zrobić aby zarobić dobre pieniądze, bo potencjał jest ale zaangażowania brak ...jak myślicie?