Spokojna głowa tak silny spadek nie może obejść się bez żadnego odbicia choćby miało być na 2 sesje. Grunt to spiąć poślady cierpliwie zaczekać w dobrym momencie zbić kurs i sprzedać. Jak nie z zyskiem to przynajmniej z minimalną stratą.
ja jutro łykam papier wolumen może wskazywać na odwrócenie trendu może to głupio zabrzmi ,ale już nie takie rzeczy się działy... jeśli jutro będa obroty podobne to kupie nawet po 3 zeta - jakoś to zboleje chociaż ryzyk wielki bo tacy panikarze tu się jeszcze znajdą pewnie co oddadzą i po 2 spadającego widelca ... strata boli ,ale dla takiego prostaka jak ja mały zarobek również
W tej sytuacji raporcik to możemy sobie wsadzić głęboko :)
Czysto techniczna i mocno ryzykowna sprawa.
Gdzieś nastąpi zwrot, pytanie tylko przy jakim kursie i jak duże ono będzie.
Może nawet i przy złotówce.
Biorąc za przykład Ganta wyprzedaż trwała prawie 2 tygodnie.
Orco zaczeło 27marca więc może to jeszcze potrwać także jutrzejszymi spadkami bym się nie ekscytował i nie próbował zbijać kursu..
Oj tam nie tak szybko nie tak szybko
pamiętam czasy emmoeasta kiedy wyceniany był na zero złotych kurs z 0,88 poszybował na 22 zl.
Firma ma majątek i działa skoro wypowiedź bazuje na uzbieraniu w 30 dni 170mln to pełen szacun jak to zrealizują tylko że kurs zakręci się w okolicach 10zł.
nabyte akcje mam w okolicach 15zł i też liczę na odbicie ale takie które będzie powyżej mojej ceny nabycia ot tak na przekór.
najmniej 2zl i glupi to wie!!!!!!
może jakies odbicie
szczerze sprzedawajcie jak najszybciej i odkupcie po 2zl i tez drzyjcie....ale z niższego poziomu
wspomnicie moje słowa
w wiadomościach już o tym mowia
tez 1-2.04 kupowalem i myslem ze nizej nie zejdzie, a tu d...., sprzedalem dzisiaj na samym poczatku i kupilem nizej i odsprzedalem dzisija i w okolicach +/- zera jestem
masz raport dzisiejszy , nic tylko strata i strata i strata
euforii nie bedzie, raczej odwrotnie
spojrz na raport roczny
Raport już wg. mnie jest w cenie - trzeba by zresztą przyjrzeć się dokładniej jaki wpływ na wynik mają odpisy. (Brałem wczoraj i dziś uśredniłem - średnia ok. 3,10 zł ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>
Raport jest juz chyba w cenie . Dzis prawdopodobnie fundy zbieraly w okolicach 2.6 ale jak sie znajda chetni do sprzedania to i po 2 i 1 zl odkupia. Osobiscie nie spodziewalem sie ze tqk nisko zeidzie mam nadzieje ze juz koniec bo bedzie niezla wtopa.pozdrawiam
tak, tak jasne
tylko ze jak u francuzow skoczy o pare euro centow to u nas o ile ??
przelicz sobie jaki procent daje
przy takim raporcie juz sie ludzie wezma za ochocze kupowanie, szczegolnie jak nie oglosili jeszcze upadlosc
myslisz ze w ciagu 1 miesiaca uzbiora kase
wolne zarty
masz Plazecenter