a co tutaj było do przewidywania ? bo nie za bardzo zrozumiałem ? może ty nie zrozumiałeś mojej ironii z tym szarpaniem ;d oczywiście że wiem co będzie w najbliższym czasie.
ale czym wkurzać niby ? i kogo ? jasnowidzów tych co od roku wypisywali bajeczki ? czym niby wkurzam ??? tym że napisałem że będzie 12 gr ? tym że wiedziałem kiedy zleci każda podbitka ktora tu była ? nie rozumiesz o co ty pyszczysz ?? o to że za często miałem racje ? to cie tak wkurza ? czy to że zgnoiłem i zatkałem mordy wszystkim jasnowidzom z tad ?
ps. teraz się odzywasz jak podskoczyło kilka gr ? na obrocie 30k ? to żebyś sie czasem nie rozczarował swoim entuzjazmem
Ludzie kiedy sie nauczycie nie reagowac na wpisy abc nie widzicie ze po każdym jezdzi i on wie wszystko my nic a jesli chodzi o konkrety to nic nie powie tylko tyle ze wszystko wie ja tez moge powiedziec ze 12 groszy do konca roku bedzie i co jasnowidzem jestem? Dajcie na luz i nie reagujcie na jego chore wpisy.
P,S abc gdzie te 8gr bo sie niecierpliwie w balona mnie zrobiłes bo chciałem dokupic?.
mmmm - podskoczyło kilka gr i już podskakujesz ? oczywiście że wiem wszystko , nieraz się z was naśmiewałem i było jak mówiłem. kilka razy mówiłem dokładnie jak zachowa się kurs, ale widzę że dla ciebie to mało ... 8 gr też będzie ale trzeba wcześniej zrobić jakąś podbitke żeby znaleźć jeleni chetny na akcje. może zastanów się jeszcze czy jest sens się podniecać obrotem 30k ? a jadę po każdym który cwaniakował i wypisywał jakieś bajeczki. powiem ci jeszcze że zapewne zazdrościsz mi tego co wiem bo jak pokazałem i gdybyś słuchał tego co mowie to byś nieźle zarobił.
ja sie tymi obrotami nie podniecam czekam sobie spokojnie dalej a kasa wieksza jest ulokowana na innych spółkach gdzie wiem ze nie strace a tu czy urosnie 5 razy i 5 razy spadnie poczekam dalej bawic sie nie bede ale na kazdym spadku chetnie poczytam jaki Ty mądry i wszystkowiedzacy jestes.
no to poczytaj wstecz bo chyba wszystko się sprawdziło. aha i tak jak pisałem z miesiac temu , żeby przeskoczyć 20 gr musi się przemielic kilka mln akcji.
chłopcze drogi ja już nie piszę więcej co tu się będzie działo bo i tak zawsze lepiej wiecie nawet jak któryś raz z rzędu miałem racje to i tak wiecie lepiej :)