ja się zastanowię nad dalszym zbierankiem :) nieskromnie muszę powiedzieć że obrót wygenerowany w dniu 17 lutego po raporcie kwartalnym w około 90% był mój :) i jeżeli kurs dalej się tak będzie kisić to zastanowię się nad ponownym uruchomieniem zleceń :) masz racje ciekawe kto sprzedaję po takich cenach jak dzisiaj :D ja to skupowałem po 0,65 zł i uważam to za bardzo fajną promocję :D no cóż poczekamy zobaczymy co dalej :) wskaźnik A/D rośnie a więc jest poniekąd zbieranko :) pozdro dla kumatych :)
spokojnie adi :) spółka jest b. dobra jak ktoś wywala po tych cenach to jego problem :) niestety to jest new connect i wachania mocne to rzecz normalna. narazie obserwuje :) przeciez jak bedzie leciec zawsze mozna kupic taniej :D jakbym był wiekszosciowym akcjonariuszem zaraz np 20% zysku netto zapodał bym na skup akcji własnych ale cóż za mali jesteśmy :(
Jest okazja (zwłaszcza jak brałeś powyżej 65gr) do tanich zakupów która może się już szybko nie powtórzyć, chyba że jest coś nie tak np.Spartan sprzedaje w co wątpię bo to bez sensu
wziąłem wszystko równo po 0,65 :) hmmm niewiadomo kto wywala :D pewnie leszczyna nikt duży ale na 100% niczego nie można być pewnym :D zobaczymy czy uwalą niżej czy nie :) i już za ponad miesiąc wyniki za 1 kw jak będą dobre to kurs pewnie zrobi swoje oczywiście w kierunku północnym :D
ale jeszcze taniej jest na BOMEDIA. proponuję przyjrzeć się spółce, póki jeszcze stoi na tych poziomach. (kapitalizacja 2mln, zysk za 2013 0,5 mln a za ten rok będzie znacznie wyzszy)
Z tego co piszą to nie sprzedają oto odpowiedż na mój mail:
Witam Pana,
dziękuję za mail w sprawie Mode SA. Nie sprzedajemy akcji Mode SA - gdybyśmy tak robili, to miałoby to odbicie w komunikatach giełdowych.
Uważamy, że wycena spółki jest mocno niedoszacowana - co widać w wynikach po 4q2013. Specyfika rynku NC (płynność) pokazuje, że z jednej strony rynek nie dostrzega wartościowych podmiotów, a z drugiej (co dla nas jest istotne) można znaleźć "perełki", które są wartościowe i rokują zwyżkami przychodów i zysków.
Proszę spojrzeć na inne spółki z naszego portfela m.in Mennicę Skarbową, której akcje nabyliśmy w tym roku.
Co do Mode SA - uważamy, że jest to dobra spółka technologiczna, posiada potencjał do wzrostu, zarówno w kwestii przychodów, jak i zysków; co mamy nadzieję przełoży się na większe zainteresowanie inwestorów.
pozdr
nie no fajnie tutaj w meilu jest racja wskaźniki rentowności kosmiczne i dynamika zysków i przychodów :D wywala jakaś leszczyna :D na S do 0 ,65 zł stoi raptem 15k akcji przecież nie wchłone tego od tak mam ochote znowu na 100k akcji i zrobić porządny obrót :D 40k akcji stoi po 0,8 ale to już dla mnie za dużo :D poczekam aż się więcej leszczyny na S ustawi :D