ROPCZYCE MAJA TAK INNOWACYJNA TECHNOLOGIE ZE Z PEWNOSCIA WEZMA UDZIAL W BUDOWIE ELEKTROWNII OPOLE KTORA MA KOSZTOWAC KILKA MILIARDOW ZLOTYCH,A KURS JESZCZE TEGO NIE DYSKONTUJE!:)
KOSZT BUDOWY ELEKTROWNII W OPOLU TO OK 12 MLD PLN , PREDZEJ CZY POZNIEJ DUZI GRACZE TO DOSTRZEGA,POZDRAWIAM INTELIGENTNYCH I TYCH NIEWIELU CIERPLIWYCH KTORZY JESZCZE ZOSTALI,HOSSE NA ROPCZYCACH CZAS ZACZAC!! POZDRAWIAM INTELIGENTNYCH I NIE TYLKO:)
do tego jest sznsa na udzial w budowie bloku przez tauron w Tychach?http://gielda.onet.pl/tauron-uruchomi-blok-w-zakladzie-wytwarzania-tychy,18490,5611918,1,news-detal
dziekuje sprzedałem zarobiłem i zycze naiwniakiom czekajcie na te swoje 40 możecie w następnym wcieleniu się doczekacie z takim zarządem..hahahhaha....
baton stoi na 27pln nie do przejscia,ja kupie dopiero jak przejdzie powyzej 30 wtedy jest szansa na spore wybice,a tak to bicie piany i wkrecanie naiwnych,wczesniej korekte przewiduje nie moze tak rosnac!
dzisiaj was wysteruja zadnych wzrostow nie bedzie,a jesli nie dzie to z pewnoscia w niedlekiej przyszlosci ta spolka nie ma najmniejszych szans na przebicie w gore ostatnich szczytow w okolicy 30 pln:(