Firefly Energy czy zakupi pakiet kontrolny westaisic? Westaisic jest łakomym kąskiem dla zachodnich producentów, rosyjskich oligarchów ,chińskich funduszy i hinduskiego producenta? Nie namawiam ale moim zdaniem ta spółka nie powiedział ostatniego słowa.
Konkurs " Najlepszy Produkt krajowy 2013 " stał siętradycyjnie symbolicznych wydarzeń dla Ukrainy i jej regionów . W 2013 r., 42 przedsiębiorstw z regionu Dniepropietrowska zostali zwycięzcami w poszczególnych nominacji Ogólnopolskiej Wystawie - konkursie " Najlepszy produkt krajowy roku " . WESTA Corporation piąty raz dołączył do rangi zwycięzców , po raz kolejny potwierdzając status producenta - lider .
W tym roku produkty wytwarzane przez rośliny z Corporation state-of -the-art , zostały przedstawione w kilku nominacji . Znane akumulatory kwasowo-ołowiowe ТМ WESTA 6СТ - 60А i 6СТ - 45А (JIS ) zostały przedstawione w kategorii " Produkcja akumulatorów samochodowych " . Również w tym roku , WESTA Corporation przewidziane uwagę nowego produktu - trakcyjny akumulator kwasowo-ołowiowe 3GC - 180 , reprezentowaną w kategorii " Produkcja wyrobów z branży inżynierii elektrycznej " . Wszystkie trzy baterie zdobyte prowadzenie , ale głowa przedsiębiorstwo Spółki - PJC WESTA - Dniepr dostał dyplom laureata AllUkrainian wystawy konkurencji , jak również status " producenta najlepszych produktów krajowych 2013 " .
Należy przypomnieć, żekonkurs "Najlepszy produkt krajowy roku " odbywa się w ramach krajowej wystawy " Kolorowa Ukraina" , które odbywają się co roku w sierpniu w krajowym kompleksie " Expocenter Ukrainy" w Kijowie .
Nie badzta naiwni ! 1) zasada ukrainskie firmy w rekach ukraincow. A nie jak w polszy. 2) Nawet jesli Wiktor/Denis zechcieli by sprzedac 51% za godziwa cena(ok.6-7$) to na pewno przeprowadza tranzakcje bez wzrostu na bananie , po prostu kurs akcji westa dla posiadacza pskietu wiekszosciowego jes obojetny, on zarabia w inny sposob bedac wlascicielem zakladow.
,,o jaka fajna zabawa--56 złoty i kurs 0,56 jak w mordę,,gdzie panowie te amerykance bo czytam ,czytam i nie mogę znaleźć informacji?poproszę o linka,.,
to dobrze bo jesli ci z USA by to kupowali to by wycisneli jak cytryne ostanie soki ? W mojej ocenie kupuja to hindusi lub rosjanie ale to jest moje zdanie i prosze sie tym nie sugerować .
podaj jak masz jakieś ciekawe artykuły o hindusach dotyczące westy,,najpewniejsi na razie są chinczycy i myslę,że na 99 procent sprzedali udziały im,,,
W jakiejś gazecie wyczytałem i o chinolach też coś pisali jak znajdę ten artykuł to wrzucę czytałem o tym jakieś 7-8 miechów temu do dzisiaj ciszcza z działem do kontaktów inwestorskich nie sposób sie dodzwonic ,żeby potwierdzić własciwe okolicznsci.
Jaki jest termin na ujawnienie takiej sprzedazy ? W ostatnim kwarttalnym raporcie Viktor Dzenzers’kyy nadal widnieje ze swoim 75% stanem posiadania.
nie znam terminu ,moim zdaniem już minął ,chyba że w transzach płacą wtedy mogą ujawnic po sprzedaży w końcowej umowie,,wiesz jak w tej weście wszystko owiane tajemnicą,,,nic się nie dowiesz,,