• Szanowny Ufo Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    ........... powiedz mi jaki jest cel Twoich wpisów ................ wg mnie to jest zwykła dziecinada ....................................

każdy myślący wie co to za twór :-) ........................ ale czy to jest przestępstwo żeby zarobić .....................................
    weź takie padło (pisałem tam) PMPG ale zarobiłem 100% i dziękuję i po co wypisywać dyrdymały ................ wsiadaj i bądź cicho a zarobisz 100% do miesiąca czasu
  • Re: Szanowny Ufo Autor: ~re [95.171.209.*]
    zostaw frustrata życiowego niech dogorywa przed komputerem w domu )) z jego myśleniem to na czynsz niedługo nie będzie miał ))
  • Re: Szanowny Ufo Autor: ~ufo [95.158.97.*]
    Celem jest uświadamianie ludzi którzy tu wchodzą, że ten spam od klakierów jest nic nie warty.
    To o czym piszesz, że można zarobić 100%? W totolotku możesz zarobić 100000000%. To jest loteria, tak jak tu na BDG.
  • Re: Szanowny Ufo Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    wg Ciebie należy iść pod kolekturę lotto i ostrzegać ludzi że mogą nie trafić szóstki ?
    ..................... ludzie zawsze będą robili w życiu różne dziwne rzeczy i nic na to nie poradzisz ........... a że masz jakieś uprzedzenie do tej firmy to zachowaj to dla siebie, ponieważ działasz wbrew moim założeniom: otóż jak wszystkich przegonisz z tej spółki to komu ja opchnę akcje kupione na tych poziomach ????????????? komu ?????
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.