co chcesz wyjść z tego śmiecia a chętnych brak ;( to przerzucasz akcje i robisz obrót ? ta spółka jest już skończona poczytaj ich komunikaty :
W Spółce prowadzone były rozmowy z potencjalnymi inwestorami oraz kontrahentami. Spółka podpisała z
KANA Digital Company list intencyjny (Raport bieżący EBI nr 22/2013 z 08.11.2013) oraz zawarła porozumienie w związku z due diligence Emitenta (Raport bieżący EBI nr 26/2013 z 28.11.2013). Spółka oczekuje dalszej decyzji od KANA Digital Company, która może być znacznie przełożona w czasie ze względu na obchody nowego roku w Chinach w okresie od stycznia do końca lutego.
może już się skończyły obchody nowego roku w Chinach ? hahahahaha nikt normalny tego nie szarpnie
A skąd tu sie wraz tyle naganiczy sie znalazło? Nikt normalny nie wypisuje tyle postów na spółce która jest bankrutem i teoretycznie nie powinna go interesowac
Jak to skąd , zobaczyli ładny obrocik i skok 25% to piszą głupoty bo GUUUL wali bo sie papieru nie ma. Wczoraj pisałem że ze jeszczetylko dziś promocja i ruszyło- wykres nie kłamie!
Moim zadniem cena 25gr to jeszcze itak mega promocja. Ubranka to może beda w okolicach 2-3zł ale nie przy takich groszówkach. Uważam że tak szybko jak spadło może znów skoczyc na złotówki. Pozdrawiam wytrwałych i nie dajcie sie zastraszyc naganiaczom (z własnego doswiadczenia wiem że kurs zawsze idzie w przeciwnym kierunku niż wieszczą inni)
Spółka godna uwagi pierwszy poważny opór na 30 gr. jak przebije- myślę że w końcu pokona ten opór to następny jest na 50 gr. później na 70 gr. Jak dla mnie 0.70 gr. jest całkiem realne daje 2-3 miesiące i powinniśmy znaleźć się na około 0.70 gr. tam powinna być dłuższa konsolidacja i dalszy wzrost. Nie ukrywam że po drodze będzie mocno bujać. Spółka na pewno dla wytrwałych :-)