• Duży kawałek ciasta Autor: ~sneeze [89.68.205.*]
    Fantastyczne info.
    http://tech.wp.pl/martykul.html?kat=1009785&wid=16104706

Jest spore pole do popisu.
  • Re: Duży kawałek ciasta Autor: ~stary z ulicy [178.182.102.*]
    No to będzie bogato.
  • Re: Duży kawałek ciasta Autor: ~ramzes [46.169.68.*]
    ...i co tam doktorki ??//?, dzis przed otwarciem było ciekawie, ktoś postawił zlecenie po 1, 98 na k, a automat wystawił przeciwstawne 1, 89, choć mógł 1, 92, gdyby chciał sprzedać, no i po dostawieniu lub zdjeciu zlecenia automat już nie przeskakuje wyżej lub niżej, może teraz aktywuje się w inny sposób ????.........patrząc na arkusz dałbym wiele by się dowiedzieć kto te akcje zebrał i co zamierza ?????, a może ma je ulica i rózna drobnica ?, zobaczymy .......
    Nie ulica nie drobnica jeżeli chcesz kupić to kupuj teraz po każdej cenie bo póżniej nie zdążysz.
    a czemu tak mnie namawiasz do zakupu, powinieneś siedzieć cicho, no chyba ze chcesz się ich szybko pozbyc ???!!!!
    ...no i czemu inni ich nie kupują, od 1,9 do 2,10, to zaledwie 10 %, a do 2,30 to ok 20 % i można kupić sporo ........wolę poczekać !!!!
    A dlaczego mam siedzieć cicho góra to kwestia paru dni.Nie ważne kto kupi nie chcesz odrobić strat to nie. Ja mam tego na tony .
    ....a na tony to ile ????
    ...no i jak to kwestia kilku dni , to może warto zainwestować więcej, pożyczć nawet kasę od kogoś, szarpnąć kurs wyżej, bo ma być jeszcze wyżej, ....a jednak tego nie robisz !!!!
  • Re: Duży kawałek ciasta Autor: ~Matiz [78.88.74.*]
    Jaki ty jestes zalosny czlowieku...przestan pierd..bo sie tego sluchac juz nie da

Siedzi i lamentuje a czego to a czemu tamto a ile masz a kto je ma...kur... czlowieku nie chcesz kupic to nie pisz i nie zawracaj dupy ludzia
    Kurs wkoncu wzrosnie bez ciebie czy z toba...a bez ciebie wydaje mi sie ze wyzej

Ile kto ma i czemu nie daje wiecej to nie twoja sprawa... interesuj sie wlasnym portefelem
  • Re: Duży kawałek ciasta Autor: ~ramzes [37.30.22.*]
    ..co się tak kolego denerwujesz, przecież ma rosnąć, ...... a co do ilości, jeśli ktoś jest tak uprzejmy, to warto wiedzieć ile ma akcji !!!!!!
  • Re: Duży kawałek ciasta Autor: ~ramzes [37.30.22.*]
    ....widzę, że automat już ładnie działa, a kupując po 2,07, możecie sobie ładnie podwyższyć ilośc w portwelu >>>>>>>>>
  • Re: Duży kawałek ciasta Autor: ~Matiz [78.88.74.*]
    To ty caly czas piszesz z wykrzyknikami
    Ja czekalem i bede czekal bo mi sie nigdzie nie spieszy...mozna kupic i myslec ze w ciagu paru godzin lub paru dni zarobi sie bog go wie ile ale tacy zazwyczaj traca przenoszac sie co chwile na nowe spolki ktore w danym momencie rosna

Dla mnie kurs moze spasc do 10 gr...z takimi perspektywami zaciagne kredyt i kupie cala spolke a jezeli nie to przynajmniej duzo dobiore...
    I tak kurs jest o 300% wyzej niz jeszcze pare miesiecy temu...
  • Re: Duży kawałek ciasta Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    ja tam jestem nawet zadowolony z jego pisaniny,bo dobieram po taniości:)))
    chociaż może ten mój post jest błędem?:)
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.