...i co tam doktorki ??//?, dzis przed otwarciem było ciekawie, ktoś postawił zlecenie po 1, 98 na k, a automat wystawił przeciwstawne 1, 89, choć mógł 1, 92, gdyby chciał sprzedać, no i po dostawieniu lub zdjeciu zlecenia automat już nie przeskakuje wyżej lub niżej, może teraz aktywuje się w inny sposób ????.........patrząc na arkusz dałbym wiele by się dowiedzieć kto te akcje zebrał i co zamierza ?????, a może ma je ulica i rózna drobnica ?, zobaczymy .......
...no i jak to kwestia kilku dni , to może warto zainwestować więcej, pożyczć nawet kasę od kogoś, szarpnąć kurs wyżej, bo ma być jeszcze wyżej, ....a jednak tego nie robisz !!!!
Jaki ty jestes zalosny czlowieku...przestan pierd..bo sie tego sluchac juz nie da
Siedzi i lamentuje a czego to a czemu tamto a ile masz a kto je ma...kur... czlowieku nie chcesz kupic to nie pisz i nie zawracaj dupy ludzia
Kurs wkoncu wzrosnie bez ciebie czy z toba...a bez ciebie wydaje mi sie ze wyzej
Ile kto ma i czemu nie daje wiecej to nie twoja sprawa... interesuj sie wlasnym portefelem
To ty caly czas piszesz z wykrzyknikami
Ja czekalem i bede czekal bo mi sie nigdzie nie spieszy...mozna kupic i myslec ze w ciagu paru godzin lub paru dni zarobi sie bog go wie ile ale tacy zazwyczaj traca przenoszac sie co chwile na nowe spolki ktore w danym momencie rosna
Dla mnie kurs moze spasc do 10 gr...z takimi perspektywami zaciagne kredyt i kupie cala spolke a jezeli nie to przynajmniej duzo dobiore...
I tak kurs jest o 300% wyzej niz jeszcze pare miesiecy temu...