jednak sypanko nie daja sie podniesc mysle ze na całej bananie ofe wywala akcje ,jakos ciezko nam te 4zl przejsc a ze spolki zero inf zeby podniesc kurs
oby tak bylo tylko małe ale ,sesja wyglada w ten sposób ze kupno do 3,4 teraz jest nakarmione a potem kilka akcji robi fix dlatego mam obawy ze przy wiekszej korekcje na bananie moze byc duzy spadek tutaj a moze to byc poniedziałek bo gpw zagrała pod odbicie w usa a tam dalej spore spadki
Dwa duże kontrakty już podpisane, trzeci powoli się finalizuje - a tutaj cisza jak po śmierci organisty.
Czy firma nie ma obowiązku informować o podpisaniu dużego zamówienia?
Coś dziwne to trochę, jakby im samym zależało na ubiciu kursu .....
dzisiaj jakas menda zdusiła wzrost a technicznie powinno byc odbicie cóz moze wyniki cos zmienia ,spólka warta uwagi a korekta była sporo wieksza niz całego mwig
jakies leszcze na tej spóce sa co sesje pod koniec doluja kurs ,syf i tyle juz nie mam cierpliwosci a ze spólki zero zachet i dobrego pr jak np na monari tam wciaz jakies artykuły , coraz bardziej jestem rozczarowany tylko zobaczy czerwien w us to sra akcjami
czyli jest jednak zysk a wszyscy sie obawiali bo to zawsze najgorszy kwartał dla spólki , poprawa kolosalna na wszystkich wskaznikach , z straty ponad milion w tamtym roku do zysku , wynik super