15 jak 15 ale 18 zł mnie nie zdziwi i pomyslec ze gdy sprzedałem po 28 to zastanawialem sie czy nie zrobiłem błędu, teraz juz wiem ze nie :-) i nie kupuję czekam dalej bo widac ze ktos mocno cisnie w dół pytanie tylko po ile chce skupic stawiam na 14-18zł może wtedy pojawi sie jakis popyt potem zwyzka do 25-29 zł wyzej wątpię będzie silny opór może puknie w 33zł Widać że inwestorzy nie polubili tej spółki Zresztą nie dziwię im się ja tez jestem tu tylko dlatego ze kiedys kupiłem trochę po 12 zł tak dla jaj gdy zaczynała odbijać
ja mysle ze ktos zwala do 4-5 zł hehehe a ja czekam na poziom 2-3 zł a mój kolega mówi ze poziom 20-30 groszy go interesuje hehehe tylko gdzie tu takich losiów znalezc co za tyle oddadza?!
jak widac jestes coraz blizej zeby zostac łosiem wystarczy teraz sypnąć 2000 akcji i mamy 18 zł drugie 2000 i 14zł Pozdrawiam cie-obys ty nie wyszedł na łosia - jak spółka taka płynność
Boje sie tylko zeby nie powtorzyła się sytuacja z Coliana gdzie społka kosztowała 4zł. niedawno a emisje zrobili po 2,15. Jest to tez emisja skierowana do właścicieli bez pp.
Dlatego pisałem już, że lepszy jest kapitan Wiktor Jaszyn z Federalnej Służby Bezpieczeństwa i przymusowy wykup po 40 zł oraz Siwiec z Polypenką pod opieką w Moskwie.
miejmy nadzieje ze tu do takiego czegos nie dojdzie. Bo na Colianie od dawna bylo wiadomo o emisji a zwała o 30 % przyszła dopiero po któryms komunikacie
No tak, ktoś po pewnym czasie przestanie się dziwić czemukolwiek, teoretycznie 15 zł np. jutro, za tydzień nie jest możliwe ale im coś teoretycznie bardziej niemożliwe tym praktycznie bardziej możliwe.
Jakby komuś powiedzieć np. 5 lat temu, że Petrolinvest przy cenie np. 100 zł będzie za 5 lat czyli dziś po np. 1 zł czy 50 groszy to też by pytali jak mnie czy wciągałem jakieś narkotyki a teraz przecież wielu marzy o tej cenie
Chrisinet co Ty porównujesz ? Petrola do Ropczyc ? Twoje porównanie dotyczy chyba tego że nazwy obu spółek składają się z takiej samej liczby liter (7) pod warunkiem że na petrolinvest mówimy umownie petrol i to jest jedyne podobieństwo . Ropczyce mają działalność operacyjną , kontrakty ,majątek ,widoki na przyszłość a Petrol to hm .... pominę co ma .
Petrolinvest jest marką o uznanej renomie na giełdzie już ma dziś 1 mln 800 tyś obrotu zaś teraz na Ropczycach 6 akcji o wartości 141 zł.
Petrolinvest miał być blue chipem do WIG20 razem z Biotonem mieli go wprowadzać, Biotonowi się udawało aż do chyba 5 groszy, Petrolinvest jak będzie wydobywał na skalę przemysłową ropę i gaz oraz skamieliny prehistorycznych mamutów kazachstańskich do światowych muzeów WIG 20 jest pewny.