nie ja zaplanowalem ale rynek zaplanowal. Co do poziomu to bede obserwowal bo przy tak dziurawym arkuszu ciezko o planowanie poziomu zakupu. Ale mysle ze okolice 4,45 bede bral.
bardzo dobrze zrobiłeś tomku, że sprzedałeś. I po raz kolejny muszę przyznać ci rację, że korekty są i będą przez najbliższy tydzień ale w granicach 10-25gr. Uwzględniając jednak niezwykłą sprawność językową i merytoryczną twoich postów śmiem twierdzić, że wyczujesz odpowiedni moment i wpasujesz się idealnie w przysłowiowy "dołek". Wtedy znów będziemy mogli poczytać co ty o tym wszystkim sądzisz.
Drogi kolego, ryzyko na tą chwilę jest prawie żadne i lecimy w okolice 6 i tam pobujamy się dłużej i bardziej. A co do rozgrzanych wskaźników, popatrz na wykres w ujęciu tygodniowym oraz na święcę jaka powstaje w ujęciu miesięcznym. A miesiąc kończy nam się już w najbliższy poniedziałek;)))))
kazdy gra jak uwaza.....nie przebilismy wczoraj 4,81....wiec pewnie lekko odbije w dol...i mozna wchodzic...mialem akcje za 4,02 a sprzedalem ze srednia 4,69 wiec fajny zarobek. I czekam na wasze akcje ponizej 4,50
Dnia 2014-03-26 o godz. 10:39 ~Fl napisał(a):
> Ufff w koncu moze odpoczniemy od twoich rezolutnych postow
jak by nie moje posty to wielu by sprzedalo ponizej 4 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak to poczekali i maja fajny zysk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tutaj bedzie dalej roslo ale pora na malo korekte.
Dnia 2014-03-26 o godz. 10:50 ~Tomek napisał(a):
> Dnia 2014-03-26 o godz. 10:39 ~Fl napisał(a):
> Ufff
> w koncu moze odpoczniemy od twoich rezolutnych postow
jak
> by nie moje posty to wielu by sprzedalo ponizej 4
> zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak to poczekali i maja fajny
> zysk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tutaj bedzie dalej roslo ale
> pora na malo korekte.
synciu a ile to miałeś akcyjek, że z ciebie taki zarobkowicz? tysiączek albo coś koło tego
Jejku, jak ja się cieszę że Kuba wreszcie sprzedał swój PAKIET. moze faktycznie mniej bedzie jego elokwencji rozlewanej na forum i wreszcie unormuje sie akcjonariat (zgodnie z zalożeniami samego GURU z góry ;-) ) Bedzie teraz zapewne mendził o korektach. No chyba, że to tylko taka gierka z jego strony bo chce dokupić kolejny PAKIET i wcale niczego nie sprzedawał ten nasz Tomek :]]
Kuba czy Tomek, jeden pies ich gryzł....
PS. Plizzzz Kuba, pisz ile wlezie, zakładaj setki wątków może tak jak przy ostatnich spadkach ratowałeś życie innym i odżegnywałeś od sprzedaży teraz ich zmobilizujesz do sprzedawania. Masz siłe człowieku i dar przekonywania! Spełniaj się i prowadź kurs naszego TFONA!
PS2. gdybyś ty mial naprawde wplyw na cokolwiek (szcześliwie nie masz :) ) i chcial solidnie zarobic razem z myślącą wiekszoscia to powinienes dzialac wtedy wrecz przeciwnie, siedziec cicho niech spada, albo mobilizowac do spadku, wtedy moglbys byc moze dokupic nawet za 3zl i teraz mialbys 1,60 a nie 0,60...) no ale jaki rozum takie dzialanie...