...ta spółka nigdy nie urośnie. Gość kupił akcje, nie urosło mu w tydzień i atak frustracji i płacz. Ludzie, nadchodzi taki czas w życiu, że trzeba w końcu dorosnąć.
Chcesz być kolego prawdziwym fifa rafa??!!! Pokaż ze masz jaja!!!!! i lyknij mój pakiet na podbitce!!!!! Bo na grubasa ze sterem od roku już nie ma!!!! Delikwencie!!!!!!
Kolego, zabawny jesteś. Chyba dopiero wczoraj od cycka mamy sie odessałeś. W zyciu trzeba ponosic konsekwencje swoich czynów. Skoro masz założony rachunek maklerski to znaczy że jesteś już dorosły, dlatego nie zachowuj się jak szczeniak. Jeżeli uważasz że popełniłeś błąd kupując akcje tej spółki i chcesz sie ich pozbyć to wywal to PKC na przykład jutro. Stratę odrobisz migiem na tych "lepszych" spółkach.
No czego tu się spodziewać!!!! Gamonia z kilkoma setkami....Różnimy się kolego tym ze ja tu jestem od dawna!!!! Nie pisałem nie odzywałem się zaciskalem zęby!!!!! Czy ja tobie życzę źle????? Nabyliśmy wspólnie wiedzę o tej spółce!!!!! Piszecie o 1 zł itp... Chcę opuścić pokład bez straty!!!!!Poprostu liczę na garstke wierzących by wkoncu od tyłu nie powiem lat...zrobili krok do przodu.....