• Jestem zawiedziony Autor: ~Johny1 [83.9.194.*]
    Wszedłem niedawno. Ładnie dzisiaj szło, ale ta końcówka. Dlaczego nagle tąpnęło? Jestem trochę zawiedziony? Jakieś komentarze? Pozdrawiam.
  • Re: Jestem zawiedziony Autor: ~MJ23 [89.151.28.*]
    To dopiero tąpnie
  • Re: Jestem zawiedziony Autor: ~re [89.229.214.*]
    pc guard to nic ale kup sobie zadłuzonego mieszko tam zarobic 10 groni to jak wygrac milion w totka
  • Re: Jestem zawiedziony Autor: ~Johny1 [77.254.234.*]
    Ale dlaczego? Jakieś szczególne powody tego tąpnięcia?
  • Re: Jestem zawiedziony Autor: ~gregorio [37.31.79.*]
    Przypuszczalnie ktoś ma dużo papieru do opchnięcia i sukcesywnie to robi blokując w ten sposób wzrosty. Nadzieja w tym że ten zapas wkrótce mu się wyczerpie i przestanie zasypywać prawą stronę.
  • Re: Jestem zawiedziony Autor: ~Johny1 [77.254.234.*]
    Dnia 2014-03-26 o godz. 08:20 ~gregorio napisał(a):
    > Przypuszczalnie ktoś ma dużo papieru do opchnięcia i
    > sukcesywnie to robi blokując w ten sposób wzrosty. Nadzieja
    > w tym że ten zapas wkrótce mu się wyczerpie i przestanie
    > zasypywać prawą stronę.

OK Gregorio, ale np. dzisiaj rano po stronie kupna ok. 34 000 akcji, po stronie sprzedaży ok. 8 000 akcji. Gdzie ten posiadacz dużej ilości? Dla mnie ewidentnie idzie skupowanie. A cena nie rośnie tylko stoi lub spada. To może ci kupujący blokują wzrost.?Ale mogę się mylić pozdrawiam. I wzrostów życzę.
  • Re: Jestem zawiedziony Autor: ~gregorio [37.31.79.*]
    Dla mnie wygląda to tak że ten który wywala czeka aż uzbiera się większe kupno i wtedy wyrzuca nie zwalając przesadnie kursu. Przecież nie chce sprzedawać zbyt tanio. Nie może wyskoczyć z całą swoją pulą bo PC wisiał by tylko na dolnych widłach. Chociaż wolałbym żebyś ty miał rację... Mimo wszystko liczę na piękną zieloną wiosnę... Pozdrawiam
[x]
PCGUARD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.