Współpraca z Mzykami zaczyna przynosić efekty. Wreszcie Rubicon wyjdzie na prostą. Nie narzekajcie. Kasa jest i też będzie. Patrz: inwestycja w DTP s.a.
Sony a co sądzisz o tej treści?
"Aktualnie rozpoczęte zostały prace nad projektem wykonawczym i realizacją instalacji do pozyskiwania mikrosfery z laguny elektrociepłowni w Karagandzie w Kazachstanie. Harmonogram prac przewiduje zamknięcie pełnej dokumentacji technicznej w styczniu 2014 r. Do końca I kwartału 2014 planowane jest zakończenie procesu produkcji i przygotowania urządzeń, które zostaną zainstalowane przy lagunie. Dokładny termin uruchomienia instalacji jest uzależniony od warunków pogodowych w Kazachstanie, ale wstępnie jest planowany na kwiecień 2014. "
Mam wrażenie że teraz to zacznie być w grze...
Czekamy spokojnie, tylko moim zdaniem info pod inwestycję w Kazachstanie powinni nie długo podać, tym bardziej ze mamy nowego prezesa, który specjalizuje się w projektach - Józef co sądzisz?
Ja jestem spokojny o przyszly kurs Rubikon Partners juz w krotce zaczna pojawiac sie pozytywne informacje. 5th avenue ktorego w portfelu posiada rubikon przedterminowo splaca kredyt ponat 7 baniek... mikrosfera .... nowy asortyment i ekspansja miraculum oraz udzialy w rankomacie ... spokojnie ... aktualny kurs w prawdzie przerażają cy ale cóż to gielda raz na górze raz na dole życie ...
brak pomysłów na następny tydzień? też mieliśmy taki problem! dlatego też utworzyliśmy bloga, aby przedstawiać nowe spółki jako potencjalne inwestycje!
zapraszamy na:
http://poznajspolke.blogspot.com/
aby otrzymywać unikalne analizy zapisz się na bezpłatną subkskrypcję już dziś! Prawdopodobnie od 1 maja subskrypcja będzie płatna!
to tylko dycha , kwestia czasu , kazdy wie na czym ten biznes polegał ,i inwestycje w bankrutów , i napisze taki błazen doradztwo to ich mocna strona , a moze druk , czegoś co jest gówno warte , karmelita i golec jesteście najbardziej nie udolną parą biznesmenów na tej GPW bo nawet nie potraficie upaść , ale na to też potrzebna emisja