• Ladna sesja Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    pieknie sie tydzien zaczal. Kierunek wyznaczony
  • Luka do domknięcia Autor: ~leon [83.9.135.*]
    Spółka zachęcająca, ale najpierw domkną lukę...
  • Re: Luka do domknięcia Autor: ~Prawdziwy Kuba [94.251.135.*]
    Dnia 2014-03-24 o godz. 17:53 ~leon napisał(a):
    > Spółka zachęcająca, ale najpierw domkną lukę...

ahhaa...no tak nie masz akcji wiec chcesz domknac luke ahahhaha. ZAPOMNIJ...kupuj poki tanio i jest ponizej 5 zeta. Chyba ze wolisz brac duzo wyzej to juz twoja sprawa
  • Re: Ladna sesja Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Mało ludzi ma akcje :) bo nikt prawie nie pisze - to dobrze . Ja mam niestety tylko 1 koła bo dałem się wyleszczyć wcześniej a teraz kupiłem pod wyniki . Teraz tego tysiaka trzymam bo mam wrażenie że tu się zacznie wspinaczka po ścianie strachu :) .
  • Re: Ladna sesja Autor: ~hans [46.112.132.*]
    Prezes duzo obiecuje licze ze slowa dotrzyma i po wnikach za 4kw 2014 na liczniku bedziemy mieli kurs 2cyfrowy.
    Umowa z operatorem wnosla by duza wartosc nie tylko finansowa ale i wizerunkowa (nie mam na mysli aparatow jak dotychczas oferowanych na zamowienie w play)
    Zastanawiajacym wydaje sie byc fakt ze firma modecom ktora zabawe z tabletami rozpoczela stosunkowo nidawno odrazu weszla w kooperacje z tmobile i negocjacje nie musialytrwac latami
  • Re: Ladna sesja Autor: ~Tomek [37.31.158.*]
    Masz racje Kuba, ładna sesja. po takich wynikach nikt nie powinien nawet myslec o sprzedazy ponizej 5 zł. Toż to obraza spółki jesli ktos daje akcje praktycznie za darmo.
  • Re: Ladna sesja Autor: ~Kuba [37.31.158.*]
    Patrzcie na wskazniki po wynikach. Idealne do silnych wzrostów.
    zeby wskazniki byly idealne czyli C/ZYSK 10 a C/WK 1 kurs powinien byc w okolicach 5,50
    Spółka strasznie niedowartościowana
    nie mowie o poziomie docelowym bo ten powinien byc minium 6 zł. Ale spoko....spolka fundamentalnie super do inwestycji
    No masz racje Kuba. Spółka strasznie niedowartościowana
    nie mowie o poziomie docelowym bo ten powinien byc minium 6 zł. Spolka naprawdę fundamentalnie super do inwestycji
    byl zjazd przez Ukraine....i pozdrawiam kogos to sprzedal wtedy akcje po 3,40 buahahahahahahaahha :)
    hhhahahahahahahahahhhahahahahah !!!!!!! hahahahhhhhhahahahaha !!!!!!
    pamitajcie, że dziś był czat z Prezesem!!!!!! jestem ciekaw co jeszcze bedzie mówił i kiedy kolejny, ciekawe czy beda wprowadzac zmiany do strategii, spolka strasznei neidowartościowana
    podaj prosze linka do czatu bo chyba sie nie zalapalem
    co ty glupi, ahahaha buejeheheheh przecież przeklajem dzis z 15 razy, co ty forum nie czytasz??????? hehehehehe musze następnym razem więcej wklejać

nieprawda! klamiesz! to ja wszystko wklejałem, przecież to do południa było wiec to tylko ja mogłem to robić, w worku siedzialem i wklejalem caly czas. ty dopiero po 15 wklejasz
    no masz racje, juz sie sam zakręciłem.

ładna sesja. po takich wynikach nikt nie powinien nawet myslec o sprzedazy ponizej 5 zł. Toż to obraza spółki jesli ktos daje akcje praktycznie za darmo. Patrzcie na wskazniki po wynikach.
    heheheheehuehh !!!!! no straszeni spolka niedowartościowana.
    jestem ciekaw czy beda w pelni realizować strategie plany sa niezle.

jutro znowu zieleń
    ludzie powariowali, nie ptrafią czytać sprawozdania!!!! sprzedają na takich poziomach, za darmo

fakt jutro znowu zieleń, napisz coś z rana.
    pewnie że napisze z worka. wole to niz dłubanie w nosie. to juz mi sie znudziło.
  • Re: Ladna sesja Autor: ~Prawdziwy Kuba [94.251.135.*]
    słuchaj frajerze-mozesz mi zazdroscic inteliegencji...bo tobie zostaje spam na forum. Chyba ze pojdziesz do PROVIDENDA bo pozyczke to moze bedzie cie stac na zakup choc jednej akcji
  • Re: Ladna sesja Autor: ~Kuba czytaj Tomek [37.31.158.*]
    Tomusiu-Kubusiu, chciałem ci tylko zobrazować skrajną głupotę i twoje ciągle zapychanie forum głupowatym spamem, jak zapewne zauwazyles bazowalem na twoich arcy integligentnych tekstach :) Myślałem że w duchu pójdziesz wreszcie po rozum do glowy i się zreflektujesz, nie wierzę ze masz calkowitą próznie (aczkolwiek po twojej biezacej odpowiedzi - ostra inteligenta riposta ;-) powątpiewam) i podejdź do spolki z należytym szcunkiem.
    Róbmy wszystko zeby miec normalny akcjonariat. Spółce się to należy, a nie stado skrzęczących baranów.

No chyba ze jest jakis cel nadrzędny który Ci przyswieca, czy to jakaś forma terapii itd., że piszesz cały czas to samo, raz jako T. jak jesteś w robocie raz jako K. jak wracasz do domu to podziel się z forumowiczami. Postaramy się to zrozumieć. Być może to ma sens, którego nikt poza Tobą nie widzi. Jak nie to oszczędź nam tego proszę.
  • Re: Ladna sesja Autor: ~Skiller [31.175.2.*]
    http://poznajspolke.blogspot.com/2014/03/tellforceone-czas-smartfonow.html

zapraszamy :)
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.