• koniec paliwa ? Autor: ~Góra [83.20.156.*]
    no nie ...
  • Re: koniec paliwa ? Autor: ~wojtek [46.112.211.*]
    dobrze to ująłeś ,bo na razie tak to wygląda,,:(,,czytałem o rafako-ponad 100 baniek straty,,następny ursus ponad 20 baniek straty ,,marazm na naszej giełdzie,,bądź tu mądry i pisz wiersze,,pozdrawiam
  • Re: koniec paliwa ? Autor: ~anton [46.113.150.*]
    Do tych ze stratą ,możecie doliczyć jeszcze Rovese ,Midasa ,PXM , Ganta i dziesiątki innych z naszej "trupiarni" dumnie zwanej GPW ,hehe. Bo nasz pan premier Pinokio ,zamiast się brać za gospodarkę ,to swoją drewniana szabelkę ostrzy na Pana Putina hehe.Mówił mi znajomy właściciel biura nieruchomości ,że klienci odstępują od umów kupna ,tak ich za sr ane mass media wystraszyły. Znajomy pracuje w Niemczech w dużej firnie budowlanej. Mówi że kontrakty na BIAŁORUSI nawet robią ,bo Irak i Emiraty Arabskie to norma hehe. A nasza budowlanka do piachu idzie bo Łukaszenka nie dobry ...
  • Re: koniec paliwa ? Autor: ~wojtek [89.71.9.*]
    przez lata grałem na większości spółek budowlanych,,to co zrobili polacy to mistrzostwo świata,,z dobrze prosperujących firm zrobili ruinę,,pbg.gant,hydro,dss wydobywająca kruszywa,budopol...i wiele innych,,pogrzebały ich kontrakty na stadiony,drogi,,wszyscy byli łapczywi na kasę,,podpisywali kontrakty ,które okazywały się później że są na granicy opłacalności,,materiały budowlane szły w górę,,podwykonawcy robili wałki i tak pogrzebano całą naszą budowlankę,,
  • Re: koniec paliwa ? Autor: ~burza [109.241.127.*]
    Jakie wyniki obstawiacie?? Wg mnie będzie 20 mln straty do 31 mln za rok 2012. Wynik ponizej 20 mln bedzie pozytywnym zaskoczeniem
  • Re: koniec paliwa ? Autor: ~wojtek [89.71.9.*]
    ,,realnie tak jak napisałeś ,też o tym przedziale myślałem ,wszystko co poniżej 20 ,18 milionów straty będzie sukcesem,,a myślę ,że zjadą poniżej 20 baniek,,,
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.