jestem za w...baniem takich wynalazków z giełdy,nic nie tworza tylko sciagaja kase od dawców,tak powstały fortuny trutni typu patrowicz--TO RAK POLSKIEJ GOSPODARKI--
widać chłopcze że to nie jest dla ciebie liga gdzie widzisz tych dawców ponad 96 %akcji jest w jednych rękach gdzie ci dawcy zostało kilku mądrali co umieja czytać między wierszami i jak mi doświadczenie podpowiada nieżle zarobią popatrz pomyśl a później coś dopiero napisz
przcież cała ta gra to gra na "niby " wartych coś papierach nie ma lepszych i gorszych zawsze może zdarzyć się tak że ci niby lepsi osiągną dno a śmieci dzisiaj to całkiem dochodowy interes , prawda jest taka że jak byś dzisiaj o tym nie myślał to na strony ze "śmieciami" byś nie wchodził ;)
piszę szczerze ,NIE GRAM-WYLECZYŁEM SIE BOLEŚNIE DAWNO TEMU-,jakby tak zostawić wszystkie zdrowe spółki to może uzbierałoby się ze 40-50 ( bylaby hossa jak się patrzy:)) reszta to badziew
DZISIAJ ZYSKUJESZ JUTRO STRACISZ
p.s
czuję ze się po cichu zgadzasz ze mną
na tym przecięż polega ta gra liczy się wynik persaldo a co do tego" wynalazku" szukam takich spólek dlatego że uwielbiam śledzić jak powstaje coś nowego bez takich spólek ta gra by umarła i dawno przestałbym się nią interesować