Jest raport wyniki 100% gorsze niż rok wcześniej a już wtedy były fatalne - groszowa dywidenda a teraz? - to chyba My inwestorzy będziemy musieli im zapłacić.
Dziś lecimy na 15 zł a niebawem na 10 zł niestety :-(
Ja dziś wychodzę PKC o ile znajdą się naiwni kupujący (tacy jakim ja byłem wcześniej i wierzyłem w spółkę)
spółka idzie do piachu - razem z naganiaczami WN księgową i benedyktem.
Gdzieś na 15zł się zatrzyma - przynajmniej na razie - potem się zobaczy.
Szkoda - ale widzę że zarząd nie ma żadnych sukcesów. żadnych umów i żadnych wynalazków.
Piach i krew
Skoro taka różnica - cena NA WYROST - to dlatego bo wyniki powinny być coraz lepsze. O NIEBO lepsze! W tych okolicznościach cena na giełdzie nie powinna znacznie odbiegać od księgowej. A nawet powinna być niższa bo jest CORAZ GORZEJ.
IV kwartał 2113 - STRATY, a z roku na rok coraz gorzej.
ZOBOWIĄZANIA wzrosły o 100 %!!!
A GDZIE TE OBIECANKI???
GDZIE ZAPEWNIENIA NAGANIACZY???
Nie sprzedasz normalnie.
Jak masz dużą stratę to już jej dziś nie powiększaj - musisz powisieć na haku z 6miesięcy.
Dadzą jakieś info - będzie podbitka - i wyskoczysz.
Trudno
Teraz i tak jest tu dołek, a zanosi się an większy dołek - w dołku się nie sprzedaje.
Jest coraz niżej i ciągle podpowiadają trzymać. A tu nie lepiej tylko gorzej.
często lepiej ciąć straty niż patrzyć z miesiąca na miesiąc jak kapitał topnieje.
Normalni ludzi przy 36 OSTRZEGALI, oszusci namawiali na zakupy obiecując SUPER WYNIKI itp - BAJKI i inne ODPALY.
Kupić teraz bo spadło? Od 36zl tak jest. I kto kupi to tylko traci. Cena księgowa jest 8 zł i wszystko ponadto jest sztucznie wyciągnięte.
Czas WERYFIKUJE. Wyniki ukazują kto kłamał, kto mówił prawdę.
Zadziwiające jest ,ze o.szust dalej mówi ,,swoje brednie". To już jest niepojęte. NIENORMALNE. TO jest CHORE!