przychodze z worka i co widze? kurs po takich wynikach praktycznie nie urosł. Czy wyscie powariowali? Czy wy umiecie czytac sprawozdania finansowe? Czy nie widzicie ze tutaj powinna byc dzida na polnoc? powariowali
jakiej pokory? po takich wynikach nikt nie powinien nawet myslec o sprzedazy ponizej 5 zł. Toż to obraza spółki jesli ktos daje akcje praktycznie za darmo. Patrzcie na wskazniki po wynikach. Idealne do silnych wzrostów.
zastanów się, może to nie jest czas na tzw.dzidę
ten kto ma zdecydować o kierunku i sile, wie kiedy to zrobić, innym pozostaje czekać i ewentualnie grać swoją małą gierkę
A ja jestem zdania, ze to kwestia obaw o ogolna kondycje rynku - vide Ukraina - gdy kryzys ukrainski spowszednieje, nastroje powinny sie uspokoic. Oczywiscie to tylko jedna z mozliwych hipotez / przyczyn.
Po wstepnej lekturze wynikow jestem b.mile zaskoczony, szczegolnie zyskiem netto. Ciekawym takze, co pojawi sie w strategii. Mam nadzieje, ze sprobuja skutecznie przekonac ktoregos z operatorow do wspolpracy, jesli nie w tym, to moze w przyszlym roku.
O jakim dogadaniu sie z operatorem piszecie ludzie.. przeciez te telefony dostepne sa juz w play prawie 2 lata.. http://www.play.pl/telefony/myphone1070chiaro/
Pisalem w domysle o wspolpracy z operatorem/-ami w szerszym zakresie niz ten jeden tani model. Uwazam, ze te nowe modele smartfonow doskonale sie do tego nadaja, bo ich jakosc wykonania i parametry wydaja sie byc niezle a cena konkurencyjna, a dla spolki wazne, ze na drozszych modelach marża bedzie wyzsza