• Powariowali Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    przychodze z worka i co widze? kurs po takich wynikach praktycznie nie urosł. Czy wyscie powariowali? Czy wy umiecie czytac sprawozdania finansowe? Czy nie widzicie ze tutaj powinna byc dzida na polnoc? powariowali
  • Re: Powariowali Autor: ~spokojnie [46.250.168.*]
    spokojnie, kto zna cene waloru wie ze jest czas na akumulacje i czas na sprzedaż ;)
  • Re: Powariowali Autor: ~Akcjonariusz [46.238.231.*]
    Do Kuby skoro chcesz aby była dzida to kup 100k papiera albo i więcej to wtedy zobaczysz.

A Ty byś tylko chciał aby urosło.
    Napisz od ilu lat masz papier? i ew ile go masz.

Tu są osoby od wielu lat co kupowali po 7, po 5 po 2 i po 3 i nadal czekają i się doczekają ale trochę pokory.

Piszesz i piszesz zamiast kupować. Samo nie urośnie
  • Re: Powariowali Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    jakiej pokory? po takich wynikach nikt nie powinien nawet myslec o sprzedazy ponizej 5 zł. Toż to obraza spółki jesli ktos daje akcje praktycznie za darmo. Patrzcie na wskazniki po wynikach. Idealne do silnych wzrostów.
  • Re: Powariowali Autor: ~bubu [79.184.205.*]
    zastanów się, może to nie jest czas na tzw.dzidę
    ten kto ma zdecydować o kierunku i sile, wie kiedy to zrobić, innym pozostaje czekać i ewentualnie grać swoją małą gierkę
  • Re: Powariowali Autor: ~fundamentalista [88.156.226.*]
    A ja jestem zdania, ze to kwestia obaw o ogolna kondycje rynku - vide Ukraina - gdy kryzys ukrainski spowszednieje, nastroje powinny sie uspokoic. Oczywiscie to tylko jedna z mozliwych hipotez / przyczyn.

Po wstepnej lekturze wynikow jestem b.mile zaskoczony, szczegolnie zyskiem netto. Ciekawym takze, co pojawi sie w strategii. Mam nadzieje, ze sprobuja skutecznie przekonac ktoregos z operatorow do wspolpracy, jesli nie w tym, to moze w przyszlym roku.
  • Re: Powariowali Autor: ~Fl [188.29.164.*]
    O jakim dogadaniu sie z operatorem piszecie ludzie.. przeciez te telefony dostepne sa juz w play prawie 2 lata.. http://www.play.pl/telefony/myphone1070chiaro/
  • Re: Powariowali Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    ktos sie bawi kursem czy takie bedzie otwarcie? hm........milo by bylo
  • Re: Powariowali Autor: ~ehe [46.238.214.*]
    nie no super telefonik :D
  • Re: Powariowali Autor: ~xmen [87.99.23.*]
    ten model jest modelem flagowym firmy :)
  • Re: Powariowali Autor: ~cymes [82.177.168.*]
    tak, maja tylko takie tanie badziewie :P
  • Re: Powariowali Autor: ~fundamentalista [88.156.227.*]
    Pisalem w domysle o wspolpracy z operatorem/-ami w szerszym zakresie niz ten jeden tani model. Uwazam, ze te nowe modele smartfonow doskonale sie do tego nadaja, bo ich jakosc wykonania i parametry wydaja sie byc niezle a cena konkurencyjna, a dla spolki wazne, ze na drozszych modelach marża bedzie wyzsza
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.