• Zbycie akcji BPC i AC Autor: ~ja [89.66.230.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=NVN&id=61567&id_tr=1
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=NVN&id=61636&id_tr=1

Dziś kolejny raport o zbyciu akcji przez Noviana. Szkoda tylko, że nie podają informacji odnośnie kwot i stopy zwrotu z inwestycji. Całe zamieszanie z zarządami też wydaje się niepokojące, bo tak naprawdę przestajemy wiedzieć kto jest kim, co robi i z jakim skutkiem dla spółki. Jeszcze większy brak możliwości połapania się w tym wszystkim niż do tej pory.
  • Re: Zbycie akcji BPC i AC Autor: ~ali [87.205.190.*]
    Ciekaw jestem jaką kwotę pieniedzy uzyskał nowian zate spółki BPC i ASTORIĘ ? CHYBA ŻE PŁACILI AKCJAMI NOVIANA W ROZLICZENIU . COS TO BRZYDKO PACHNIE .
  • Re: Zbycie akcji BPC i AC Autor: ~abc [156.17.35.*]
    A kiedy tu wogóle ładnie pachniało ...? To tylko w takim kraju jak PL możliwe sa az takie numery....;) no złapali na wedkę takich łasych dłupków jak my liczacy na szybki zarobek...
    Tutaj to tylko Władymir Władymirowicz mógłby zaradzić ...ale to inny region ...:D Ten to by tam do nich pojechał jednego z drugim za ... podniósł :D Nam zostaje tylko patrzec na ten teatrzyk jak nas ...d...ją i z nas się śmieją.... Jak widać nie ma mocnych a ponoć akcjonariat Noviana był/jest? z majętnych ludzi co to sobie nie daja...
  • Re: Zbycie akcji BPC i AC Autor: ~abc [156.17.35.*]
    Wczoraj obejrzałem sobie po raz kolejny na youtube "sztos"...i odrazu pomyslałem że koledzy z Noviana i innych tego typu wynalazków przenieśli się z ulicy do sieci....:D Tyle tylko że teraz to moga robić na pełnym LEGALU ....:D no jeszcze dziś informacja że Amber Gold działał zgodnie z prawem....- pewnie teraz im z naszych podatków wszystko oddadzą i jeszcze z 300% odszkodowania zapłacą....przepiękne .....taki kraj takie czasy ...:D
[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.