• BALTICON Autor: ~OBSER [79.188.16.*]
    W piątek (21.03.2014) pewnie indeksy zakończą na minusie. Znowu duża część graczy będzie wyprzedawać akcje by nie zostawać z papierem na weekend.

Co do Balticonu to nie widać możliwości wzrostów w tym tygodniu. Siadła płynność, pewnie dla tego że brak większego gracza, który dbał wcześniej o wzrost kursu. Jak warunki się poprawią na NC to i na Balticonie będzie ciekawie. Na razie wieje nudą. Raczej nie mamy co liczyć, że się chętni pojawią na kupno akcji spółek notowanych na NC.

Zakładam, że jest możliwy spadek w okolice 18-19 gr (tutaj można pomyśleć o kupnie). No chyba, że nagle gruby zacznie obracać papierem to będzie można się podłączyć.

Zalecam obserwację.
  • Re: BALTICON Autor: ~jerry [83.6.168.*]
    A ja zakładam spadek na 15 gr a może i niżej ...
  • Re: BALTICON Autor: ~samm [83.7.199.*]
    Durniem się urodziłem i durniem zdechne:(
    Było 0,29gr i zarobek 60%...było.Ale nieeeee...mało,jeszcze mało.
    Ale ja już tak mam..jak wywale to rośnie a jak trzymam to na łeb zleci:)
    I tak jest zawsze... nic już chyba z tym nie zrobie.
    Zawsze zakładam wyjście max 30%,ale zwykle włancza się pazera:)
    czy to się da leczyć:)a Wy też tak macie?
  • Re: BALTICON Autor: ~OBSER [83.28.183.*]
    Spokojnie!! Będzie dobrze potrzeba trochę czasu i poprawy nastrojów. Jak na razie cały rynek niemrawo wygląda.

Być może będzie trzeba jeszcze trochę poczekać, ale do końca roku spokojnie puścisz powyżej 30 gr.!

Ja zakładam kurs 40-50 gr jest realny w tym roku. Papier jeszcze nie był grany na poważnie. Nie było znacznych obrotów!! Wyczekaj moment. Sprzedaj jak będzie płynność na papierze!!!
    Powodzenia!!!
  • Re: BALTICON Autor: ~OBSER [83.28.183.*]
    Jak "ktoś" wciągnie to co stoi po 22 gr. to możemy mieć 24 gr. na zamknięciu sesji. Sam jestem ciekawy czy popyt ruszy...
[x]
BALTICON 1,00% 20,20 2025-11-07 10:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.