No niestety jesteś w błędzie, akcji Cognora ani innej spółki nie posiadasz, nie interesuje cię inwestowanie a jedynie hejtowanie. Podejrzewam, że jesteś jednym z nierobów, który został zwolniony ze spółki i leczysz swą zranioną dumę.
hmmm ... detektywem to ty w tym życiu nie będziesz ... ale przynajmniej wiadomo jakie masz poglądy na innych inwestorów...
nie dyskutujesz na temat sytuacji spółki a obierasz kierunek personalizacji i obrażania
cóż Katolik z życzeniami na Święta Wielkiej Nocy
Przecież ty cały czas atakujesz tą spółkę więc nie wylewaj łez, że cię ktoś nazwał hejterem, bo to jest fakt. Zmień ton wypowiedzi a wtedy możesz tego wymagać od innych bo na razie twoje wypowiedzi są na poziomie Macierewicza. Ja wyraziłem się jasno spółka stoi mocno na nogach i wie co ma robić, kasy jej nie brakuje a ty zaśmiecasz forum wpisami typu bankrut, śmieć. Zrozumiałbym jeśli inwestor byłby rozczarowany rok temu ale teraz. Teraz rozczarowani to są ekonomiści bo nie spodziewali się tak dobrego I kwartału w gospodarce.
i kolejny raz próbujesz obrażać nie wiedzieć dlaczego...
po 1
spółka jaka jest każdy widzi zerkając na pozycję odnośnie zadłużenia, więc nie wiem dlaczego tak zaciekle bronisz Zarządzających tym bajzlem, którzy rozdmuchali mln i rozwodnili papiery...
po 2
nie pisałem o tym ze spółka jest bankrutem a że ma potężne długi
po 3
spółce brakuje kasy - człowieku czy ty znasz się na liczbach ??
a jak ty spodziewasz się dobrego kwartału top może podzielisz się ile zakładasz zysku netto za I kwartał ??
Jak będzie zysk to obłowią sie tylko świnie żerujące w pobliżu koryta.
głowny gamoń pozbył sie akcji bo i tak nie wiedział co z nimi zrobić, więc wisi mu ich kurs, a tu wszystkich powinien interesować kurs spoki a nie jakieś tam wypociny księgowe zarządu