Zaczyna się bessa. Tak Panie i Panowie ZACZYNA się bessa.
To dopiero następna podfala spadkowa.
Ci co pozostali na akcjach i podjęli decyzję o dalszym trzymaniu akcji, niech od razu w drukarni zamówią nekrolog.
Powinienem mieć satysfakcję z tego co się obecnie na giełdzie dzieje, bo krakałem bez ustanku i jak widzicie wykrakałem. Powiem szczerze po prostu jest mi żal tych co siedzą na papierach i zupełnie nie ma znaczenia na jakich.
Zapraszam na mój blog, gdzie wieczorem umieszczę aktualną sytuację techniczną całego rynku.
Nie naciągaj faktów AWE. Jak mogłem ogłaszać besse, kiedy zarabiałem na Sfinksie ?
O bessie wspomniałem dopiero w październiku ub.
Jesteś żałosny.
A jak tam twój BUMECH ?
A jak tam gra na walutach bez wolumenu ?
Sam widzisz ile się jeszcze musisz nauczyć.
Już ci niedojdo pisałem o wolumenie na walutach ale ty jesteś tak pojebany że nic do ciebie nie dociera i już znudziło mi się wklejać twoje wpisy jak się chwalisz zakupem Bumechu ponad 6 zł a potem jeszcze uśredniałeś w cenie ponad 6 zł i w końcu sprzedałeś po 4 zł z zyskiem .nie wiem jaką ty uprawiasz matematykę a z resztą goń się pajacu.
Chodzik mówi o spadkach, więc na 100% będą wzrosty. Ja trzymam akcyjki po 1,90 bo wierze w tą spółeczke. Wyniki rosną i to jest wystarczający powód żeby trzymać, z czasem będzie coraz więcej ludzi takich jak ja i spółka z akumulacji przejdzie do fazy wzrostowej. Tylko marsjanie sprzedają ze stratą podczas gdy perspektywa długofalowa mówi sama za siebie.
I co niedojdo-znowu na kontraktach wtopa.A tyle razy pisałem że to nie dla ciebie -ty sobie młotek kup i się walnij w czoło na wesoło.Albo z kurami po podwórcu sikaj.