Nie obawiacie sie, ze w najblizszych kwartalach zarzad moze podjac taka decyzje? Dwa kwartaly temu ten watek byl poruszany przez zarzad. Obecnie brakuje popytu, a podaz sie powieksza, wiec zjazd na nizsze poziomy 1.70-1.90 Pozdrawiam
Dnia 2014-03-19 o godz. 09:15 ~neto napisał(a):
> 20 zł będzie tu szybciej niż ktokolwiek myśli, nawet gdyby
> po drodze była emisja akcji to i tak dojdzie do tej ceny
skończ wasc naganiac
w strategi na lata 2014-2016 pisali że do czasu przejścia na główny nie będzie emisji akcji.
Zresztą uchwali już możliwość wyemitowania obligacji na 5 mln, ktore pokrywają wkład własny na prowadzone projekty. Emisja akcji nie tą chwile nie jest im potrzebna.
Znalazly sie teraz leszcze ktore nie maja pojecia o spolce i pisza glupoty...
Emisji nie bedzie i wiadomo o tym od roku...bedzie dopiero gdy spolka zakonczy inwestycje kurs bedzie w odpowiednim miejscu aby mozna bylo pokusic sie o wejscie na rynek glowny dopiero wtedy beda emisje akcji pod nowych akcjonariuszy
W tym momencie maja inwestorow ktorzy kupuja obligacje i sprzedali je w 93 % za 930 tys zl
Calosc wyemitowanych obligacji ma wyniesc 5mln zl i chetni na nie sa ja widac
Mysle ze na emisje poczekamy do 4 kwartalu 2015 roku a najpozniej bedzie w 2 kwartale 2016
jeżeli miałaby być emisja to pod nowe projekty, i to jest najpiękniejsze bo potencjał do rozwoju jest nie ograniczony. Czy widzicie to tak jak ja? Już kiedyś pisałem że swiatłowody to będzie hit nie tylko tego roku a lat następnych, to będzie żyła złota i w dodatku dotowana przez UE. Wiemy wszyscy jakie jest nastawienie państwa,samorządów do budowania szybkich sieci.
Za rok,dwa będą mieli własną gotówkę i sami będą mogli finansować kolejne projkety.
Czesto ludzie piszą o 20 zł a to wcale nie musi być górna granica