Kiedy przejdziemy na notowania ciągłe - czy ktoś coś wie na ten temat? Były już przymiarki do tego jakieś 2 lata temu. Jak dojdzie do przejścia to odlot w okolice
20 zł/ akcja. Kusząca perspektywa. Niejedna spółka przy przejściu zyskiwała kilkaset %.
hehe, dobre, dobre, zakupiłem maluti pakiecik, tak obserwacyjnie, porównałem z Telestradą i z tym co planują, plus dotacje, no no..... i na zleceniach jakis automat, który przerzuca zlecenia sprzedaży wyżej a kupna niżej, dzis to było widać na zamknieciu, tak popatrzyłem, że po informacjach nieźle żarło, ale zaraz na drugi dzień padaka, tak jakby wystarczyło tym co kupil marne 20 gr, lub by pozbierac spokojnie więcej ..no no , naprawde ciekawie ...no no ....zobaczymy, ....w razie co mozna wejsć ???
..a i jeszcze takie pytanie, ktoś coś wie o tym całym stowarzyszeniu na rzecz rodziców czy jakoś tak co to jest i nie było ich na ostatnim walnym ?????
i co , nikt nic nie wie, czeski film, jak się narysowało w akcjonariacie to Stowarzyszenie i jakie ma plany, ....nie wierzę, że tu na forum nie zaglada nikt z bliskich kręgów spółki ...????
Na spadki to tylko czeka stredbas cały czas sprzedaje tylko nie pisze kiedy kupuje.Zauważyłem,że kiedy wszyscy na forum są optymistami on jedyny jest pesymistą chyba robi to celowo ja osobiście go nie słucham.
ja oceniam to tak ...każdy liczy na korektę....i nie chce kupować akcji powyżej 2 zyli bo to są szczyty notowań rocznych.....ciekawe jak to się zakończy...ja mam średnią 0,95...i czekam dalej ...... były czasy co wziołem coś po 64grosze
Co tam GPW, powinni napisać w nastepnym raporcie, że planują w przyszłości przejąć T-mobile, akcje poszłyby od razu w górę.
A Ty masz już internet od Openneta ?
a gdzie żeś był jak można było się obkupić poniżej zeta pewnie czekałeś aż spadnie poniżej 50 gr jak bardzo poprosisz sternika to ci sprzeda po 1.7 zł powodzenia
to mielenie jest wq..ce:( ale mam w obserwowanych,ostatnio były większe obroty więc może w końcu wystrzeli
p.s
wiele rzeczy można było kupic... czasami tak bywa ze okazje uciekają:(
pisałem rano ....że jeśli nie spada to urośnie....rano dokupiłem 900 po 1,99 bo tylko tyle oddali w tej cenie.......a te 4000 tys....co to jest....zobaczcie rano ktoś zawsze zwala kurs np.1000 akcji a później skupują ok.2000-3000 akcyjek do poziomu zerowego
Dnia 2014-03-19 o godz. 13:22 ~Matiz napisał(a):
> Bylo mnie sluchac a nie teraz krecisz nosem
A ja zamiast
> sprzedac Novavis po 1,2-1,4 siedze teraz na 0,8-0,9...ale
> wystrzeli o wiele bardziej tylko kiedy??
tam wciąż akumulacja,ciekawe ile już ma ..sądząc po tym można się spodziewać 4-5 zł ,jak ruszy z kopyta to wskoczę