Jutro konferencja PAP na temat rynku handlu gazem w Polsce.
DUON jeden z głównych graczy na rynku , oczywiście poza PGNIG - monopolista rodem z PRL .
Poczekamy , zobaczymy kto ma rację :))
Pozdrawiam akcjonariuszy .
musze przyznac ze chcesz zgrywac cwaniaka a zachowujesz sie jak kompletny frajer czy raczej idiota,,,, i proponuje sie nie obrazac ;)
wszem i wobec opowiadasz ze zapakowales sie w akcje duona za kilkaset tysiecy (no ok, nikt nie pytal ale skoro chcesz mow, sam mam ponad 200 tys akcji), po czym podajesz srednia cene jaką osiągnales (tez ok, moja jest nizsza o kilkadziesiat groszy ;)),,, ok ale jakim trzeba byc kretynem zeby podac gdzie ustawiasz SL ?!!? teraz wystarczy zeby jakas spoldzielnia czy jeden grubas dyrygujacy tutaj kursem to przeczytam i jednym trwajacym kiladziesiat minut cieniem zbieraja wszystko co podobno kupiles ;) po czym wroca na gore zostawiajac cie ze stratą :-/
czlowieku, gielda to wojna a ty przed bitwą podajesz wrogowi gdzie dokladnie rozlokowales swoje wojska ?
moze podaj jeszcze gdzie masz konto maklerskie, jaki jest jego numer i haslo do niego :D zeby mozna bylo sobie dokladnie poogladac twoj portwelik :)
zycze powodzenia :) i bez urazy, pisze to bo jestem w szoku ze ktos bez pytania pokazuje zlodziejowi gdzie chowa klucz do mieszkania w ktorym zostawil sporo gotowki ;)
jesli nie podajesz ile masz akcji to czy mowisz ze masz malo to ok, mozna sobie podac SL
ale jak kolega publikuje ze kupuje w setkach tysiecy ,,, to taka liczba akcji (zakladam ze to bedzie kwota ponad 200 tys skoro zbieral kilka dni a w jeden zebral za ponad 100) to juz lakomy kąsek
Jesli sternik/grubas wybada ze wystarczy sypnac 100 tys by zwalic do jego SL gdzie uruchomi mu sie skup za kilkanascie groszy taniej by zebrac z czyichs SL-i ponad 200tys, zrobi to bez mrugniecia ogonkiem ;)
tylko jeszcze jedno ale,,,, te ilosci ktore rychu podal musza byc,,, prawdziwe a nikt pewnosci co do tego nie ma ;)
a takie szybkie wycieczki w dol na duonie z poteznymi cienami zdarzaja sie czesto
moje SL i ilosci jakie tam stoja to tajemnica ;)
a celuje napewno wyzej niz 1,9 1,95,,,, to byly szczyty poprzedniej fali wznoszacej elliota :) kolejna (jesli bedzie) powinna wyniesc nas wyzej ;)
Nie wiem co masz przeciwko jawności mojej inwestycji w akcje Duon , ale to jest twój problem . Jak chcesz ukrywać swoje pozycje i ich zabezpieczenia to OK .
Jak widać nie było żadnego wyrzucenia akcji w celu zejścia do moich SL i gwarantuję że na razie nie będzie .Mityczne grubasy to wymysł dla planktonu giełdowego , stworzony dla usprawiedliwienia ich głupich inwestycji i strat .
Co do samej spółki to bez emocji widać akumulację akcji od wyników i sądzę że zrealizuję zysk wcześniej niż zakładałem .Teraz tylko czekać na dobre infa i lepszy klimat na GPW .
Pozdrawiam inwestorów spółki .
a gdzie ta zwala ? kiedy bedzie to "teraz" bo "teraz" trwa od srody chyba a kurs bardziej rosnie niz spada,,,, czekam,,,,,, gdzie staca ? 1zl ? 60 gr ? ;)
".Mityczne grubasy to wymysł dla planktonu giełdowego" - a kim ty jesteś jak nie owym planktonem? Teraz wyjaśnij mi jak zwykły inwestor potrafi przewidzieć że na sesji z 19 marca, gdzie na 1.51 leży widoczne 1200 akcji, ukryte jest idealnie 235 000 akcji i taki wolumen można sprzedać, ot tak wystawiając 235 tys. po 1.51 gdzie widoczne na kupnie jest 1.2 tys., akurat trafione!!
Wyjaśnij też, czy przysłowiowy Jan Kowalski może sterować na zamknięciu kursem czy nie, a jeśli tak, to dziś napisz mi ok. 16:30 na ile planujesz zamknięcie i potem zrealizuj swoją zapowiedź.
Na każdej małej spółce jest "ktoś" lub "jakaś grupa" kto jest w danym momencie najbardziej zaangażowany, możesz podskoczyć, możesz zaafiszować swoją obecność ale nie łudź się, że zrobisz po swojemu.
Ja podejrzewam ,że to na razie koniec wzrostów. Spółdzielnia ewidentnie wciąga akcjonariuszy do "zabawy". Kurs jest ciągnięty za uszy. Dlatego dziś zrealizowałem część zysków i czekam na Wisielca.
Hahaha. Czleku! Wskazniki at mowia jasno,,, wzrosty dopiero sie ZACZYNAJA,,,, a ty piejesz ze ma byc zle? W pon. przebijamy 1,66,,, wzrosty konczymy w okolicach 1,9 a nawet powyzej 2zl i to najdalej w przeciagu miesiaca:)))) patrz linie sma, bollingera, macd, rsi, adx, ,,,, patrz fundamenty, wyniki, prognozy :), patrz wskazniki c/wk c/z,,,,, i idz sie sam za uszy pociagnij :)))))