sa inwestorzy , sa zapowiedzi , sa realne pieniadze....
tymczasem makolab - byly zapowiedzi...
a mamy zyski duzo mniejsze niz zapowiadane w 2007 , wzrosly troche przychody a w zyskach stagnacja od wielu lat , brak zainteresowania jakichkolwiek inwestorow finansowych...dotacje to grosze w porownaniu z tym co maja nowo wchodzace innowacyjne spolki o ktorych wspomnialem.
w branzy jest potencjal i dostrzega to rynek i inwestorzy - niestety lodzka spolka na tym nie korzysta...albo nie chce korzystac....
To jest uważam rozsądna propozycja dla kogoś, kto posiada większą ilość akcji i chce szybko sprzedać. Przy obecnych wolumenach wyjść szybko nie da rady. Ja oferuję, że mogę kupić na dniach papier za ok 70-80 tys zł w cenie do 80 gr za sztukę (mniej więcej do 100 tys akcji). Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę napisać dzień wcześniej na forum (nie sprawdzam często) i na kolejny dzień można wystawiać - łyknę papier.
a kto ci powiedzial ze chce szybko sprzedac???? naiwnych szukasz???? jakby ktos chcial sprzedac to by wystawil i by rozebrali...rozsadna??? smieszne....chcesz skupic wiecej to trzeba placic sporo wyzej i nic na to nie poradzisz
lykac to se mozesz...takie ilosci papieru to miales szanse skupic po cenie 80 -90 gr 3-4 lata temu - tak jak ja to zrobilem - dzis mozesz w tej cenie kupic 1 - 2 tys i to raz na pol roku jak ktos niecierpliwy odda bo zbiera na wyjazd pod namiot...papier jest totalnie odleszczony a ci co maja wieksze ilosci wiedza co maja...tak wiec czekaj na swoje 80 gr powodzenia hehe
Duzo sie zmienilo od tego czasu, kto przetrzymal papier ten liczy zyski - nie tylko z dywidend...pozdrowienia dla kolegi ktory chcial skupowac po ...0.80...