21 raport roczny ..wyniki bedą bardzo dobre..po panice ukrańskiej która doprowadziła kurs do atrakcyjnej ceny uważam że to jest ostatni moment na tanie zakupy już dzień przed publikacja raportu kurs będzie szybował.
Trzeba zacząć kupować panie Inwestorze , ale tak poważnie papier zniwelował cały wzrost i zamknął lukę około 17.50 i zszedł na 17.20 chwilowo ale powrócił powyżej 18 . Teraz powinien iść w górę . Oczywiście to tylko moje zdanie i moje analizy .
Człowieku przestań pisać o wojnie bo nie rozumiesz czym jest wojna . Zastanawiam się jak można pisać takie rzeczy?! . Na tvn co drugie słowo to wojna odmieniana przez wszystkie przypadki ! Sądzę , że nasze dziennikarzyny po cichu na to liczą bo będzie o czym pisać i mówić - będzie materiał . Gorzej jak któregoś dnia odczują na własnej d.u.p.i.e co to znaczy , to może im się wtedy odechce sensacji raz na całe życie . Co do funduszy i naszej spółki to chyba nie śpią bo dzisiaj poszła kolejna pakietówka - sądzę , że union zwiększa zaangażowanie . Zbieramy siły do ataku . To moje zdanie . Pozdrawiam !