Panie as pana obraźliwa wypowiedź świadczy i potwierdza żeby te spółkę omijać bardzo szerokim łukiem!!!!!! Nie mogę już czytać waszych wręcz krzyków rozpaczy i zaklinania rzeczywistości!!!!!Dwu letniej niekończącej się nadzieji i odczytywania mało różniących się informacji ze spółki!!!!ale każdy litosciwie wspomaga się wyobraźnia i upiększa te monotonne infa że może za tydzień,za miesiąc...itp. a lata lecą!!!!ku..a!!!!! już sobie uświadomiłem ze wpadłem w gówno!!!!! Więc nie obrażaj bo cuchniesz tym samym środek co ja!!!!! O jedno tylko was proszę!!!!nie piszcie mi waszych przekonaniach do tej spółki!!!!!chcę wyjść stąd jakoś by dużo nie stracić!!!!!!
to nie as, to sena9 on gra za 500 pln z wonga.com. Nawet nie gra, bo został wyzerowany na PMI. teraz tylko spam. No i dorabia za wycior armatni w jednostce wojskowej.
ok kolego, Ja osobiście chętnie odkupie od Ciebie wszystkie akcje jakie masz po 35 gr., wystaw je na sprzedaż i znikaj.
To ty marudzisz, jęczysz, 2 lata...jedyne wyjście to sprzedaj bo w ciągu 2 lat na pewno masz średnią w ok 20 gr
brał jak ja sprzedawałem staporkow po 32 zeta i kwiczy. podobnie jak łajza meneli indygo po 2.40 > jak radomski cfel minox,sanwil i hurtimex . FRUSTRACJA I SPAM !!!
Dnia 2014-03-17 o godz. 09:42 ~ale bylem gł..i!!!! napisał(a):
> Nawet wyjść z tego gó.wna ciężko!!!!!!!!!!!!!
na innych forach 'KTOŚ' lobbuje , kup,kup,kup-zarobisz a ty tak brzydko ją nazywasz
Dnia 2014-03-17 o godz. 09:42 ~ale bylem gł..i!!!! napisał(a):
> Nawet wyjść z tego gó.wna ciężko!!!!!!!!!!!!!
MOŻE CI SIĘ UDA -KTOŚ- PRACUJE NAD TYM NAWET W NOCY NĘCI NA INNYCH FORACH