• kierunek 2,50 gniot to gniot Autor: ~dre [109.231.6.*]
    jw
  • Re: kierunek 2,50 gniot to gniot Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    zgadza sie...kierunek 2,50 ale euro.
  • Re: kierunek 2,50 gniot to gniot Autor: ~dre [109.231.6.*]
    buhahahahahahahah ale mnie rozbawiłeś
    a wiesz jak ty mnie rozbawiles piszac o 2,50...o tak mnie rozbawiles hahaahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahah. Kompletnie nie ma podstaw zeby akcje koszowaly 2,50 zł....ostatnie dni daly nam zjazd w dol przez pare posranych osob ktorzy sugeruja sie czerwienia na szerokim (KRYM). I wywalaja na stracie akcje. Zal mi ich ale coz. W czwartek wyniki i po wynikach c/wk bedzie dalej duzo pozniej 0,50...C/Zysk bedzie ponizej 10. Pozniej spolka ma przedstawic strategie na nastepne lata. Widzisz ludziku jak naganiasz na spadki piszac brednie? pewnie widzisz jakis malo madry jest.
  • Re: kierunek 2,50 gniot to gniot Autor: ~Saturn [109.243.58.*]
    jeśli nadal akcjonariusze beda sie zachowywali tak jak dotychczas - nie walczyli wcale o kurs wlasnej spolki!!! to wcale nie jest to neiprawdopodone co kolega wyzej napisal i 2,5złotego. na razie tylko wychodzi jaki mamy g... akcjonariat. mozna z ta spolka zrobic co sie chce bo nikt o nią nie walczy, nikt. przeblo 3,80 bo mało kto działał, przebilo 3,60 bo dalej większość mieli w d...i siedzieli z zaloznymi rekami albo sie na klawiaturze onanizowali na forum TFONE ze bedzie zajebista strategia. Tylko co chwile na forach w calym necie "co sie dzieje", "jak to?", albo wywody ze "zaraz strategia i pojdzie w gore itd." g...pojdzie jak sie nie wybroni wsparć. Pojdzcie ludziska po rozum do glowy!!! jak mali nie zaczną bronić to kurs zaraz bedzie poniżej 3 potem w okolicach 2 złotych i wtedy zacznei zakupy Główny, a my wszyscy dostajemy po dup.. przez wlasna bierność i głupotę.

po prosbach innych forumowiczow dorzucilem od siebei jeszcze 6tysiecy (mimo ze wczesniej tez sie staralem juz od 4pln kilka razy bronić, zostało mi jeszcze do dyspozycji 4tysiące) ale jak bedą to robic 3-4 osoby a nie kazdy dbal o swoja spolke to bedzie ch.. z grzybnią, tzn juz jest ale moze byc jeszcze gorzej mozemy szlifować po dowolnym kazdym poziomie.

do roboty! zamiast p... na forach w kółko to samo (zasadniczo ostatnio robi to jedna osoba - Tomek/Kuba) to likwidowac lokaty i ustawiać wsparcia! reszta ktora szczesliwie nie p... ale czyta niech tez wyskakuje z kasy i broni.
    debilizm malych = zacieranie rąk Głownego ze kupi po taniosci jak kiedyś ech....
    miej pretensje do tych co sprzedaja po takich cenach
  • Re: kierunek 2,50 gniot to gniot Autor: ~pluton [109.231.6.*]
    co tu bronić ,po co niech pada na łeb i szyje. skupimy po 50gr
  • Re: kierunek 2,50 gniot to gniot Autor: ~fundamentalista [88.156.227.*]
    Widze, ze naganiacze na spadki uaktywnili sie nieco, ale poziom "argumentow" tradycyjnie nie za wysoki ;) Szykuje sie bardzo ciekawy tydzien, szczegolnie jego koniec, jestem bardzo ciekaw wynikow
  • Re: kierunek 2,50 gniot to gniot Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    wyniki beda napewno dobre. Ja tam jestem bardziej zainteresowany strategia.
  • Re: kierunek 2,50 gniot to gniot Autor: ~starter [83.21.205.*]
    Odkopalem wam jeden z wielu watkow przed wynikami 2014, gdy bylo zanizanie (chcecie wiecej to sobie spojrzcie wstecz). Marzec 2015 podobna zabawa jak widze, a Wy niczego nienauczeni... .
  • Re: kierunek 2,50 gniot to gniot Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    demaskujemy :)
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.