No i mamy wyniki, ładnie ładnie, strata o połowe mniejsza niż rok wczesniej, w koncu nie pchaja kasy w amerykanskie spolki tylko beda tworzyc siec partnerów, mądrze, trzymam kciuki za quantum. No i w końcu od poniedziałku do góry;> 6zł w zasięgu najbliższych sesji? Wk to 8.07 na akcje, łaaadnie;)
Zakopać akcje i zapomnieć o wyjściu - pieniądze już i tak stracone, więc nawet wyjąć nie ma szans. Wycena jak widzę wciąż dyskontuje Wk o 50% więc teraz będziemy się bujać na 3 złotych, i nic tego trendu spadkowego nie zmieni, dopóki spółka nie zacznie przynosić zysków.
nie o zysk tu chodzi lecz o kompletny brak zainteresowania spółką, to samo miałem na spółce Ambra. . .Potencjał ogromny, zyski ogromne, a popyt na akcje zerowy. . .Polaczki wolą atakować groszowe ścierwo(największe ryzyko przy potencjalnie możliwym dużym zysku) albo spółeczki z WIG o takich średniakach się zapomina. . Spoko na quantumie straciłem narazie 15%, na KGHM mam w dupe 36% -.- Chociaż w przypadku KGHM alternatywą jest dywidenda co roku więc potrzymam aż miedź odbije.
Po części masz rację, tylko skąd wynika ten totalny brak zainteresowania spółką? - stąd, że spółka nie informuje o niczym co się w niej dzieje, nad czym pracują, jakieś prognozy, ciekawe informacje. Bardzo fajnie to działa w Komputroniku, co jakiś czas chociaż mało istotna informacja się pojawia. Tutaj chyba by musieli napisać - przyszliśmy 8.05 do pracy, wypiliśmy 3 kawy, pograliśmy w lotki i karty i 16.05 poszliśmy do domu! - brutalne, ale na tą chwilę takie odnosze wrażenie!
Niski free float, malo akcji wyemitowanych przez spolke, tendencja spadkowa. I ludzie mają w tyle taką spółkę. Zacznie rosnąć jak podadzą jakieś fajne info, teraz nie ma szans na wzrosty