• co tak nieśmiało Autor: ~zielony [46.149.222.*]
    dawać ją niżej jeszcze trochę
  • Re: co tak nieśmiało Autor: ~młody inwestor [78.8.54.*]
    Nawet dzisiaj przy tak dużych spadkach na GPW potwierdza się niezwykle mocne wsparcie na 0,35 PLN, od którego na dniach kurs akcji "VEDII" silnie się odbije, by poszybować na północ, tak jak tego wymaga od tzw. "spółek groszowych" Zarząd Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie w wydanym jakiś czas temu zarządzeniu. A "VEDIĘ" jak mało którą inną spółkę z jej coraz lepszymi doniesieniami biznesowymi na to stać, by być lepiej niż obecnie notowaną.
    Tu na dniach spodziewam się istnego szału, prawdziwego "RAJDU NA PÓŁNOC". Teraz są ostatnie chwile na tanie zakupy akcji "VEDII", bo czeka nas wysokogórska wspinaczka, a potencjał do wzrostów jest ponad przeciętny. a kolejne intratne umowy systematycznie to potwierdzają i dobrze wróżą. Wskaźniki Analizy Technicznej (w tym i "MACD" na którym na perspektywie dziennej analizy techn. pojawił się mocny "zielony sygnał kupna") też mówią o nadchodzącym odbiciu. :-)
  • Re: co tak nieśmiało Autor: ~animator [78.8.227.*]
    A ty co debil czy co większość ma po 60gr ni oddała ja 06 nfi wyszła a przychody były ok 100ml a teraz produkcja staje .Tylko rusza produkcja nowych akcji .
  • Boże,co za dyskusja Autor: lucywaez [178.235.80.*]
    widzę,ze nie macie pojęcia to nie dyskutujcie
    Paciorek zmówić i lulu!!
  • Re: Boże,co za dyskusja Autor: ~Messerschmitt [89.206.48.*]
    jeśli spadnie poniżej 35 zastawiam dom i wchodzę !
  • Re: Boże,co za dyskusja Autor: ~rower [89.167.9.*]
    Mam nadzieję że to żart .
    Miałem przyjaciela który tak zrobił , już dawno nie żyje .
    Pomyśl dlaczego !
    ps zrobił tak na Biotonie ...........
    takich jak on było zapewne wielu - proszę Cię nawet nie myśl .........że Ci się uda , że jesteś mądrzejszy. Ja jestem na giełdzie gdy było 10 spółek , wiem co mówię
    serio zrobię tak :D hehe ,oczywiście dywersyfikacja też

p.s. twój kolega miał pecha,a szczęście to połowa sukcesu ! :D
    ...gdyby nie zawziętość i giełda chyba nigdy nie podniósłbym swojego standardu życia,nawet sobie tego nie wyobrażam...cieszę się że żyje w kapitalistycznych czasach !

p.s. poza tym to chyba nie forum do takiej prywatnej tematyki :P
  • Re: Boże,co za dyskusja Autor: ~rower [89.167.9.*]
    Jeżeli to prawda to jesteś szczęśliwcem z grupy 5% zarabiających na giełdzie.
    Ja przedstawiam inna twarz tej poczwary .
    Tutaj naprawdę bardzo nieliczni nie będą okaleczeni .
    Pisze to bo jestem na giełdzie od początku , wiele widziałem , wiele się nauczyłem .
    Ja gram na giełdzie dla przyjemności , pieniądze które inwestuje to tylko 20% mojego kapitału. Ale widziałem tyle dramatów związanych z grą , ·że moim obowiązkiem jest uświadamiać kolosalne ryzyko jakie podejmują grający ...
    Tutaj naprawdę nie macie szans . Nie łudźcie się że będziecie w tym 5% gronie
    jaj ''szczęśliwiec'' powyżej
  • Re: Boże,co za dyskusja Autor: ~weteran [31.61.39.*]
    giełda daje zarobić ale trzeba być cierpliwym i nie dać ponosić się emocją............mam nadzieje że vedia będzie tego b.dobrym przykładem...
  • Re: co tak nieśmiało Autor: ~moses [89.72.212.*]
    sytuacja w tej spółce jest zbyt zawiklana, na dodatek całkowity brak szacunku dla drobnych, nie sądzę, żeby tu było lepiej.
  • Re: co tak nieśmiało Autor: ~młody inwestor [62.87.219.*]
    A to może Szanowny Pan - Panie "~moses"" się bardzo Zdziwić, bo na dniach na tej spółce objawi się potężny potencjał do wzrostów, jaki drzemie w tej dynamicznie rozwijającej się, młodej firmie, która co róż podpisuje nowe lukratywne umowy, kontrakty i zamówienia z zagranicy i krajowe. Tu nie zainwestować, choćby tylko części swojego kapitału to po prostu grzech i błąd. A potem złość i żałość, że się nie weszło po tak jak obecnie szokująco niskiej cenie jak na "VEDIĘ". Kto to widział 37 groszy za akcję takiej wyśmienitej, prężnej spółki - to jak za darmo, a ta promocja właśnie się kończy, po piątkowym (21. 03. 2014 roku) kolejnym już odbiciu od supermocnego, nieprzekraczalnego wsparcia na 0,35 PLN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
  • Re: co tak nieśmiało Autor: ~moses [89.72.212.*]
    dzieciaku, przestań wklejać gotowy tekst, bo jesteś zwykłym marnym naganiaczem. Twój znak, to "co róż"...
  • Re: co tak nieśmiało Autor: ~ed [193.110.108.*]
    Młody bardziej szkodzisz, niż pomagasz takimi postami.
  • Re: co tak nieśmiało Autor: ~Cwel [80.48.180.*]
    Mlody inwestorze piszesz tak namiętnie o tej spółce że mam Cię ochotę wydymac....
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.