• Koszmar akcjonariatu trwa Autor: ~clif [83.4.90.*]
    różnica pomiedzy spadkami akcji innych firm a Ropczycami jest taka,że ceny wiekszości w ostatnim czasi urosłu po 20-30% i mają z czego spadać zaś o odpowiedni poziom ceny Ropczyc zarządzający nie zadbali i mozna obserwować agonię kursu jak na bankrucie.

ma to podobno również swoje dobre strony jednak....
  • Re: Koszmar akcjonariatu trwa Autor: ~cebulorz [94.40.11.*]
    ktoś pokroju grubasa, albo konkretniejszy leszcz zwala kurs, by poszły stop lossy drobniejszych leszczy... potem nahapie się o te 2-3 zł poniżej kursu i wróci na górę.
  • Re: Koszmar akcjonariatu trwa Autor: ~cebulorz [94.40.11.*]
    ... jedno jest pewne... na pewno taki spadek zostanie zauważony dziś w programach biznesowych poświeconych GPW
  • Re: Koszmar akcjonariatu trwa Autor: ~brs [82.139.53.*]
    te spadki na tej spółce są gorsze od afrykańskiego pomoru dzików
  • Re: Koszmar akcjonariatu trwa Autor: ~clif [83.4.90.*]
    wyjołeś mi to z ust....koszmar, nie cierpię dzików
  • Re: Koszmar akcjonariatu trwa Autor: ~xtb [83.29.192.*]
    Ładnie z wami pogrywają.Z tego wynika,że ktoś mi zrobił prezent podbierając moje akcyjki, pytanie dlaczego tak późno?:) Jeszcze dwa złocisze w dół i zastanowię się nad odkupieniem ;).
  • Re: Koszmar akcjonariatu sie konczy?! Autor: ~do xtb [176.97.81.*]
    dales sie wysterowac przed dywidenda i wynikami sprzedales,ktore zgodnie z planem maja byc podane jutro,jak beda dobre,a w to wierze do tego solidna dywidenda to widze wzrost dwu cyfrowy,ale duzo zlaezy od sytuacji na Krymie i ruchow Rosjan,jesli Donbas zostanie przejety przez Towarzyszy to paradoksalnie moze RPC jeszcze bardziej pomoc,jesli jutro sie sprawdzi moj scenariusz to niewyobrazalne 60 pln zobaczymy szybciej niz sie nam wydaje;)
  • Re: Koszmar akcjonariatu sie konczy?! Autor: ~xtb [83.29.192.*]
    Powiem Ci tak: znajac przeszlosc ta spolka ma wyjatkowego pecha do przekazywania dobrych informacji rynkowi tak,że dobre wyniki (moim zdaniem może byc jednak strata) moga nie zostac zauważone na tle aktualnych wydarzeń - co robic jak pech to pech
[x]
ROPCZYCE -0,84% 23,60 2025-10-02 14:30:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.